Naturlige anti-tåge løsninger til glas

July 19

Naturlige anti-tåge løsninger til glas

Når glas tåge, om uklarhed inde i en bil forrude eller dampende over briller på et komfur, er det irriterende og farlige. Bil dug reducerer vision og blokerer nærmer køretøjer eller fodgængere. Hjem tildugning af et badeværelse spejl skærer synlighed for barbering og andre opgaver. Naturlige anti-tåge løsninger er så tæt som dit badeværelse kabinet eller køkken vask.

Kondens

Glas tåger på grund af kondens. Vand er altid i luften, selvom vandmolekyler er for små til at blive set. Når vanddamp når en kold overflade, såsom glas eller et spejl, damp fortættes og bliver til flydende dråber på glas. Disse dråber danne den tåge, der forstyrrer lyset nå øjet. Badeværelsesspejle og brusebad døre tåge lettere på grund af overskydende fugt og varme luften i rummet, der afregner på cool glasoverflader.

Retsmidler

Brug luftbevægelse til at reducere dug naturligt. Installere og bruge udsugnings til anti-tåge hjem glas. Disse fans trække overskydende fugt i badeværelse eller køkken, at fjerne den vanddamp, der tåge på glasset. I biler skaber udluftning fans på forruden en luftstrøm der fordriver vanddamp og udligner glas og luft temperaturen, således at kondensvand ikke forekommer. Selv om kommercielle kemikalier pels glas med film, at hindre vanddamp i at nå glasset, er disse kemikalier nogle gange udfordrende, fordi de kræver raspning eller tidskrævende program. De slides efter tid og kræver gentagne ansøgninger. Disse kemikalier har lugte stødende til følsomme mennesker.

Home-løsninger

Husholdningsprodukter, anvendes på rene glas, holde tåge fra formning eller mindske kondens. Én metode bruger eddike. Brug en halv kop eddike eller sudsy ammoniak i en gallon af vand. Anvendelse på Vinduer, spejle og døre til brusekabiner. Tør med en fnugfri klud. Et andet hjem opskrift blander halv kop sudsy ammoniak, to kopper sprit, en teskefuld flydende opvask detergent i en gallon af vand. Spray denne løsning på glas og tørre det tørt. I badeværelset, kan du prøve en spritz af barberskum på spejlet. Tør det før du bader eller dreje på varmt vand. Eller sætte en dab af almindelig tandpasta, ikke gel pasta, på spejlet. Tørre det på, skyl og tør. Ising et par dråber af flydende parabol opvaskemiddel på en klud, tørre det på, skyl og tør. Sæben efterlader en lys film at blokke vanddamp fra det kolde glas.

Overvejelser

Forudse potentielle dug og bruge anti-dug retsmidler, før du har brug for dem. Udsugnings eller bil defog fans er mest effektive, når de er aktiveret, før de overskydende vanddamp rammer det kolde glas. Anvende anti-tåge løsninger, før dug opstår. Holde en tør bomuldsklud handy for hurtig defogging fordi naturlige bomuld absorberer vanddråber bedre end polyester eller andre syntetiske stoffer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com