Kan jeg lappe en revnet mursten?

July 19

Kan jeg lappe en revnet mursten?

Krakket mursten kan være et tegn på alvorlige problemer i en væg eller et hjem, men de kan også være tegn på harmløse afregning eller en enkelt svage mursten. Når du har løst stress problemer eller fastslået, at der er ingen store strukturelle problem, kan du reparere revnet mursten, så at de ser næsten hele.

Lappe

For at lappe revnet mursten, blande mørtel og farve sammen for at matche farven på mursten så godt som muligt. Kommercielle mørtel colorings er tilgængelige på beton eller builders' butikker. Spred mørtel over revnet og tilhugget mursten og lad det tørre. Denne metode fungerer bedst for revner højt på et hjem eller en mur, der ikke kan være nøje inspiceret af de fleste forbipasserende, da det er vanskeligt at matche farver nøjagtigt. Derudover patches vare ikke så længe som de oprindelige mursten og skal re udført på et tidspunkt.

Silikone fugemasse

En slange af klar silikone fugemasse er ofte en god løsning for små, passiv revner i mursten. Sætte silikone i caulking rør, og klem fugemasse langt ned i revnen. Enten finde en ekstra mursten og Skrab off nogle støv eller skrabe inde knæk inden påfyldning. Lige efter forsegling knæk, blæse mursten-støv på silikone. Reparation vil blande ind i væggen. For lidt større revner, bruge fleksibel backer bar og murværk fugemasse. Brug ikke silikone eller andre caulk på gamle mursten, som er mere porøst, da dette kan forårsage at knæk yderligere.

Mørtel og injektionsmørtel

Ekstra store revner kan være fyldt lidt på et tidspunkt med en morter eller gruppe blanding. Ren knæk grundigt og pensel det med en stålbørste til at fjerne eventuelle rester. Brug de samme proportioner af cementmørtel eller mørtel mix og vand hver dag. Blokere forsiden af knæk, så injektionsmørtel ikke kører. Derefter med en tragt og et stykke af gummi slange, hæld en tyndet injektionsmørtel i revnen. Lad det tørre i 24 timer før du tilføjer mere. Gentag disse trin hver dag, indtil knæk er fyldt. Til slut, bruge en konkret maling i samme farve som mursten og touch-up på de områder af injektionsmørtel reparation, kører gennem mursten.

Udskiftning

Hvis du har bygget mursten væg, vej eller hjem relativt for nylig, kan du have adgang til udskiftning mursten. Den enkleste og flotteste måde at reparere en revnet brick er simpelthen fjerne det fra rummet, fjerner mørtel fra omkring mursten, og repoint eller erstat, mørtel omkring mursten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com