Sådan Control Dam alger

July 19

Sådan Control Dam alger

Mens nogle alger i baghaven Dam vil hjælpe med at holde vandet iltet og fisken raske, når alger vokser ud af kontrol kan det helt sikkert være et problem. Det kan blokere sollyset og kvæle planter, kaste off balance i hele dammen økosystem. Flere forskellige metoder kan bruges til at styre alger, og afhængigt af sværhedsgraden af problemet, kan det være nødvendigt at bruge en eller alle af metoder. Nogle fungerer som preventatives samt helbredelsesmetoder.

Instruktioner

•Tilføj nogle flydende anlæg, såsom åkander, som vil blokere nogle af sollys, der når dammen, og vil også forbruge nogle af de næringsstoffer, der er i Dam vand. Den mere sollys, der trænger vandet og flere næringsstoffer, der er tilgængelige, hurtigere algerne vil vokse. Ved hjælp af flydende planter til at forbruge nogle af disse ressourcer, vil der være mindre at æde algerne.

•Øge bredden af dammen til forhindre afstrømning fra ind i systemet. Denne afstrømning kan være særlig problematisk, hvis der er haver i nærheden, der er befrugtet regelmæssigt, som denne gødning kan overføres til Dam vand. Én gang der, denne forurening vil brændstof væksten af alger; på en stor skala, kan gødning afstrømning være ansvarlig for blomstrer, som ødelægger Dam økosystemer.

•Tilføj nogle Dam farvestof. Dam farvestof vil ændre farven på vandet uden at påvirke de planter eller dyr. Som med enhver kemisk, er det vigtigt at tjekke med en professionel først er være sikker på den farve, du har valgt sikkert for Dam liv du har. Døende vandet vil begrænse mængden af sollys, der er tilladt i systemet og øge hvad afspejles, giver mindre for alger at fodre.

•Sørg sikker filteret fungerer korrekt og er rengøres regelmæssigt, eller installere en ny filtreringssystem, hvis den nuværende er gamle, forældede eller ikke opererer på sit højeste potentiale. En sund filtreringssystem vil fjerne meget af algerne, før det har en chance for at reproducere.

•Limit de næringsstoffer, der er indført i systemet. Hvis der er fisk i dammen og de fodres kommercielle fødevarer på en regelmæssig basis, vil enhver uspist mad opløses og blive brændstof for alger.

•Applicer algedræbende. Dette er normalt kun udføres som en sidste udvej, som denne kontrol metode varer kun så længe algaecide er til stede i vandet. Disse kemikalier kan også skade andre planter i dammen, og kan være giftigt for fisk og andre dyr. Der er nogle algedræbende, der markedsføres som sikkert for planteliv, men hvis der er andre muligheder, ved hjælp af en algaecide bør undgås.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com