Fakta om Side værftet løsning

July 20

Fakta om Side værftet løsning

På trods af at være begrænset i rummet, kan en side værftet tilbyder et væld af landskabspleje muligheder. Det er vigtigt at overveje den funktion, du vil have plads til at tjene. En side værftet kan fungere som en hund, køre, en blomsterhave, eller et sted at plante din edibles. Det kan også være formet i en lav vedligeholdelse område med det rigtige design og materialer.

Overvejelser

Flere faktorer vil præge udformningen af din side værftet. Bruge nogle tid på at iagttage områdets betingelser. Tage målinger af gården, så du ved hvor meget plads du har til at arbejde med. Bemærk modtager timerne af direkte sollys området hver dag samt antallet af timer eller dage det forbliver fugtig efter vanding eller regn. Også overveje planter eller træer allerede i pladsen som de vil have til at blive fjernet eller indarbejdes i din nye værft design.

Vegetation

Vegetation indstillinger afhænger af din værftet betingelser og funktion. Hvis du ønsker en blomsterhave eller græsplæne men få lidt sol i side værftet, overveje at plante arter, der klarer sig godt i delvis sol og skygge betingelser. Hvis du foretrækker at have et sted for edibles og få en masse af solen i området, overveje planter, der favoriserer solrigt betingelser såsom tomater eller peberfrugter. En erfaren arbejdstager på en planteskole kan hjælpe dig med at vælge de rigtige planter. Gruppe planter med lignende lys og vand behov sammen. Dette kan hjælpe med at skære ned på vedligeholdelse og giver dine planter for at modtage passende ressourcer, der vil hjælpe dem med at trives.

Ikke-levende jordbundsdække

Ikke-levende jordbundsdække tilbyder en lav til no-vedligeholdelse mulighed for en side gård. Grus og træ chips er eksempler, der kan stå op bedre end vegetation under tung trafik bør du bruge rummet som en hund køre. De er også gavnligt for områder, der mangler ideelle levevilkår for vegetation. Syntetiske turf er en anden mulighed, der vil give udseendet af en grøn plæne, men uden klipning og vanding.

Design

Når du har besluttet dig for funktionen af din side værftet og hvad du ønsker at sætte i det, det er tid til at arbejde på design. Arrangere planter af højde, placere den højeste mod bagsiden af haven. Du kan også vælge at gruppe planter af blomstrende sæson, således at en del af haven altid blomstring hele året. Sørg for kunstvanding behov serveres gennem en slange eller installeret sprinkler linjer. Visse finesser som stepping stones, en bænk eller et springvand kan tilføje ekstra æstetik og gøre rummet mere indbydende.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com