Pleje af Bruce Hardwood gulve

July 20

Trægulve tilføje skønhed og elegance til vores hjem. De er nemme at vedligeholde og vil vare hele livet, hvis de er ordentligt plejet. Bruce Hardwood gulve er lavet af Armstrong, og ifølge deres hjemmeside, de tilbyder det største udvalg af farver og stilarter i trægulve, med næsten pleje-fri finish og en garanti for kvalitet.

Støv Mop

Brug en støv moppe en gang om ugen til at få alle snavset fra gulvet. Ved at holde dine gulve rene vil du forhindre støv og snavs fra at blive fanget mellem rillerne. Brug ikke en hård børste kost, som kan ridse overfladen. I stedet bruge en blød sweeper eller en blød vakuum hovedet. Bruces hårdttræ gulv svinghoved mop gør en fremragende rengøringsmiddel til Bruce gulve.

Udslip

Tørre op ethvert spild eller vand straks. Fugt kan skade træet og få det til at spænde og kan skade finish. Brug en fugtig klud til at rengøre eventuelle rodet spild og derefter tørre området med en ren tør håndklæde. Du kan også bruge Bruce's Dura-glans No-voks gulv renere for at beskytte dine Bruce gulve. Brug denne renere over det hele til en lejlighedsvis rengøring. Brug aldrig en voks produkt.

Beskyttelse

Undgå skader din Bruce hardwood gulve ved hjælp af Dørmåtter for at fælde snavs på døren. Brug tæpper i køkkenet til at beskytte mod spild og placere tæpper og løbere i stærkt trafikerede områder. Bruge protector puder på møbler, især stoleben og andre møbler, der vil ofte være gled hen over gulvene. Hvis du skal flytte dine møbler, har to folk løfte og flytte det til at forebygge skader. Undgå at gå på etager med høje hæle og pigge, der kan efterlade lokalisere mærker. Bære tøfler og sætte dine sko på på døren. Sted gardiner og persienner på din windows til at beskytte dine gulve mod solskader. Den bedste pleje er forebyggelse.

At fjerne steder

Bruge Bruce's No-voks gulv renere og anvende det til en blød, ren klud. Forsigtigt gnide området indtil de spot elevatorer. Hvis pletten er virkelig stædig kan du prøve Bruce's Clean og Strip. Anvende løsningen på en klud og gnide området. Når pletten er væk anvende Bruce's no-voks renere. Dette vil genoprette glans og beskytter gulvet.

Gummi og voks

Fjerne gummi og voks ved at anvende en plastik pose fuld af is til området. Dette vil gøre tyggegummi eller voks smuldre væk fra gulvet og gør det let at feje væk. Når du har området ren, anvende Bruce's No-voks gulv renere.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com