Hvordan en sikkerhed Alarm klistermærke skræmme indbrudstyve?

July 20

Den opportunistiske indbrudstyv

Indbrudstyve er opportunistisk forbrydere, der ofte ser de huse, de ønsker at bryde ind, så de ved, når beboerne er hjemme- og udebane. De vente indtil tid kommer, når de kan komme ind og ud uden at blive set. Tid er som regel sent om natten, når naboerne er i søvn, og de kan gå ly af mørket. Den ene ting, der kan afværge en indbrudstyv, når ingen holder øje er et alarmsystem. Når man er installeret i lokalerne, ved tyven det, fordi det kommer med klistermærker.

Indbrudstyve vide hvordan Alarm systemer arbejde

Indbrudstyve tøve med at bryde og indgå i huse med alarm system klistermærker, fordi de ved, at så snart de tvinge åbne en dør eller et vindue, alarmen vil kontakte myndighederne, derved forringe deres mission og deres frihed. Formålet med fængselsdom er at stjæle og slippe afsted. Når de ser en mærkat, der angiver, at en indbrudstyv alarm er installeret, forstår de, at risikoen er højere end de tidligere antaget, og de er mere tilbøjelige til at gå videre til en anden ubevogtet residence.

Indbrudstyv Alarm klistermærker tyveri afskrækkende

For at reklamere for deres produkter, vil nogle indbrudstyv alarm virksomheder tillader beboerne at placere tegn i deres forhaver, at funktionen firmalogoer. Virksomhederne ikke installere en alarm i lokalerne, men tegnet tjener et dobbelt formål: det er en marketing trick og en indbrudstyv afskrækkende. En indbrudstyv kan se tegn i gården og passere over ejendommen. Alarm klistermærker fås også over hele internettet. For at være beskyttet, folk nødvendigvis behøver ikke at have et alarmsystem, men den mærkat, der angiver, at et alarmsystem lokaler er normalt nok til ward off indbrudstyve og give sikkerhed for mennesker og deres hjem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com