Swimming Pool Coping indstillinger

July 20

Swimming Pool Coping indstillinger

Pool coping er fælles landbrugspolitik, der kanter en i-jorden swimmingpool væg. Det tilføjer et færdigt look til pooldækket samt området over vandlinjen. Når du designer din swimming pool, har du en række swimming pool coping muligheder. Mens hver har særlige værdi, kommer det ultimative valg til design af din swimmingpool og dit budget.

Pool Coping stil

Fordi pool coping giver en pool et færdigt look, bør dens stil afspejler stilen af din pool og forbedre din pool landskab. Tage i betragtning, ikke kun hvordan pool coping ser fra pool dæk, men hvordan det ser ud over vandlinjen.

Rullede kant pool coping giver et afrundet look med en swimmingpool rand. Valsede kanter er i beton, mursten og cast-sten designs. Bull-nosed coping lægger også en afrundet kant på poolen. Det er tilgængeligt i sten, cast-sten og cast-konkrete materialer. Flise tyr næse coping er tilgængelig som godt.

For en skarpere kant, overveje cantilever pool coping til din swimmingpool. Cantilever coping udvider pooldækket over vandet så vinkler det tilbage til pool væg. Dette er typisk en hældes beton projektet. Det gør dækket vises meget tykkere end det egentlig er. Rough stone giver pool coping et naturligt udseende samt en sikkerhed slidbane. Du kan købe natursten eller kaste sten for denne klare.

Supplerende materiale

Konkret er det mest populære valg for pool coping muligheder. Om du vælger en indstilling for færdigstłbte eller hældes beton coping, en pause er normalt inkluderet mellem pool coping og pooldækket at give mulighed for placering af en ekspansion fælles. Denne ekspansion fælles hjælper med at holde betonen eller andet materiale fra revner på grund af ekstreme temperaturforandringer.

Du kan vælge en konkret tyr næse, cantilever eller rullet kant i samme farve som din pool dæk, eller du kan vælge en anden farve for at øge puljens udseende. Du har også et udvalg af konkrete tekstur, fra glat til lidt ru, hvilket kan forbedre den swimmingpool udseende.

Rough stone coping kan gøre din swimmingpool helt speciel. Mange typografier er tilgængelige, og du kan vælge rough stone coping i en række af farvemuligheder.

Flise fortsætter med at være et populært valg for pool coping så godt. Tyren næse flise er solgt i forskellige farver og størrelser. Fliser kan også forbedre området mellem pool coping og vandlinjen.

Naturlige flise er et godt valg for en skarpere kanter pool coping.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com