Hvordan man kan sætte landskab tømmer omkring blomsterbede

July 21

Hvordan man kan sætte landskab tømmer omkring blomsterbede

Når bygge mure eller kantning til blomsterbede, mange materialer kan bruges. Ifølge University of Missouri udvidelse, landskab tømmer er et populært valg til kantning og rejst blomsterbede. Tømmer er mindre arbejdsintensive at installere i forhold til mursten, sten eller beton blokke. Vælg din landskab tømmer omhyggeligt, når kantning din have. Nogle tømmer behandles med konserveringsmidler, der kan blive frigivet i jorden som træ rådner og kan skade planterne. I stedet Vælg rot-resistente timbers såsom redwood, cedertræ eller syntetiske tømmer.

Instruktioner

•Mark hjørner af dit blomsterbed ved hamring stakes ind i hjørnerne af sengen. Bindebånd mellem stakes at markere Kør af blomsterbedet.

•Dig ud af grundlaget for flower bed kanter under strenge til en dybde af 6 inches. Renden skal være 2 inches bredere end de landskabsarkitektoniske tømmer. Dette vil plads timbers under linjen frost og vil holde dem fra løft fra jorden på grund af jord ekspansion under årstidens nedfrysning og optøning cyklusser. Placer en skrot af krydsfiner i renden og lægge et vaterpas over krydsfiner til at måle hvis skyttegrav er niveau. Fjerne jord fra renden, indtil hele skyttegrav er niveau.

•Tag indsatserne og streng. Lå i første række landskab tømmer i renden på deres bredeste side. Hver række af tømmer er kendt som et kursus. Stable hvert kursus på toppen af den tidligere en. Forskyde banerne, så kanterne af hvert træ ikke line op.

•Measure højde af tømmer fra jorden. Køb beton styrke barer, kendt som re-bar, der er 1/3 gang så længe som denne måling. Du kan købe et lang stykke af re-bar stang og har det skåret i disse længder, hvor du køber stangen.

•Sæt en forlængelse bit og en spade smule til en Akku boremaskine. Bore et hul gennem tømmer ned til jorden i midten af de øverste tømmer og langs begge sider af det punkt, hvor hvert træ opfylder. Kørsel re-bar gennem disse bore huller og i jorden 1/3 af deres samlede længde. Toppen af re-bar stængerne bør flugter med toppen af den landskabsarkitektoniske tømmer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com