Sådan laver du din egen Bed Bug Killer

July 21

Sådan laver du din egen Bed Bug Killer

Væggelus er flade, ovale, rusty-rød tiny bugs, der er cirka 3/16 tommer lang og trives i madrasser, tøj og gardiner. De foretrækker at komme ud af deres skjulesteder om natten. Du ved, at du har en væggelus problem, når du finde små, kløende røde prikker på din krop, har en lys rød ring omkring dem. Disse er væggelus bider som væggelus trives på blod fra andre. Du kan også bemærke små røde prikker af blod på dine plader som følge af disse bid. Væggelus er nemme at komme af med ved hjælp af en hjemmelavet afhjælpning af vand og sæbe.

Instruktioner

•Tag sengetøj, gardiner og tøj inficeret med væggelus.

•Sæt elementer i vask. Brug varmt vand og flydende vaskemiddel sæbe. Varmt vand og sæbe vil dræbe bugs på kontakt.

•Sæt møbler og madrasser inficeret med væggelus udenfor, hvis du bor i et koldt klima og temperaturen er koldere end 25 grader Fahrenheit. Placere elementerne i kulden i flere timer. Den kolde temperatur dræber også væggelus. Hvis du ikke bor i et koldt klima, anvende varmt vand og flydende vaskemiddel sæbe på madras og møbler til at dræbe bugs.

Tips & advarsler

  • Hvis tøj, madrasser eller møbler er dårligt befængt med væggelus og du kan ikke slippe af med dem ved hjælp af varmt vand eller ekstrem kulde, skal du muligvis slette. Væggelus kan arbejde sig ind i den dybe fibre af madrasser og tøj, gør det meget svært at slippe af med dem.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com