Hvordan man dyrker hortensia i Alabama

July 21

Voksende hortensiaer er sådanne alvorlige business i Alabama, Auburn University's College of Agriculture kører forsøg med forskellige hortensia sorter. Oplysninger om hver plante findes på dets hjemmeside. To af disse blomstrende buske er Alabama indfødte: glat hortensia (Hydrangea arborescens) og oakleaf hortensia (Hydrangea quercifolia). Da de er tilpasset til områdets dyrkningsforhold, er de indlysende muligheder for din sydlige have. Start med at finde en placering, der er solrigt om morgenen, men beskytter buske fra Alabamas eftermiddag varme.

Instruktioner

•Amend en veldrænet område med omkring 2 inches af kompost eller en anden organisk materiale. Bryde op til jordoverfladen og indarbejde den naturlige gødning 1 til 2 fødder dyb. Kompost ikke blot tilføjer næringsstoffer til det øverste jordlag anlægget absorptionsevne, men også øger plads blandt jordpartikler, forbedre luft og vand omsætning underground. Dette er et vigtigt skridt, især hvis din baghave har nogle af Alabamas tunge ler.

•Kontrollér en plantning hul 2 fødder bredere end den hortensia rodklump. Dybde skal være lig med længden af rødderne. Hvis du plantning en storbladet hortensia busk, Auburn University anbefaler at gøre hullet under fyrretræer på en skråning, østlige eller nordlige. Denne placering beskytter bushen fra midlertidige vinter temperatur pigge, der sker i staten. Den pludselige varme gør blomstrer begynde at udvikle, bare for at blive dræbt når fryse returnerer.

•Plant hortensia busk midt i hullet og opfyldning det med muld. Fast jorden rundt i bunden af anlægget for at fjerne luftlommer.

•Irrigate busk umiddelbart efter plantning. Fortsætte med at holde jorden konsekvent fugtig, så rødderne udvikle og hortensia begynder at vokse. Ifølge Auburn University, Storbladet og glat hortensiaer er mindre tørke tolerant og har brug for mere vand end andre hydrangea typer. Universitetet anbefaler 1 tomme (5 gallon) vand om ugen for dem. Husk på, Alabama er i et fugtigt, subtropisk region karakteriseret ved året rundt nedbør. Du skal måske ikke vand planterne selv; kun Overvåg mængden af nedbør til at kontrollere din buske er at få nok fugt. Placer en kan nær planter og måle regn det indsamler. Supplere dette hvis det er nødvendigt. Også, dække det omkringliggende område med barkflis at reducere fordampning.

•Find ud næringsstofbehov i din hortensia busk og fodre den i overensstemmelse hermed. Glat hortensia, for eksempel, brug 1 pund af en 10-10-10 gødning i slutningen af vinteren. Desuden teste din jord for at se hvilke næringsstoffer er allerede til stede. Din lokale kooperativ udvidelse kontoret udfører jord test eller har en liste over laboratorier, der gør. Alabama har syv forskellige jordtyper, hver med sin egen ernæringsmæssige base. Langs Kystsletten jorden er beriget med marine sedimenter, mens på flodsletter, fertilitet påvirkes af floden sag. Afhængigt af muldjord din hortensia Busk er i, det har brug for mere eller mindre af den anbefalede gødning. Altid vand dit anlæg efter fodre den.

•Spørg din lokale kooperativ udvidelse eller Planteskole medarbejdere om din hortensia busk blomster på gamle eller nuværende vækst. Beskære den lige efter sin blomstrende sæson, hvis den producerer blomster på gammelt træ. Hvis din hortensia blomstrer på nuværende sæson stængler, trimme det enten i slutningen af vinteren eller det tidlige forår.

•Kontakt din lokale kooperativ udvidelse personale når en pest angriber din hortensia busk. En gartner vil hjælpe dig med at identificere problemet og behandle det i det mindste giftige måde tilgængelig. Nogle af skadedyr og sygdomme, der påvirker hortensiaer er rose chafers, red spider mider, meldug og andre svampesygdomme. Statens varmt og fugtigt klima er ideel til udvikling af svampen sporerne. Forhindre dem ved hjælp af en soaker slange i stedet for overhead sprinklere, der gør hele planten våd. Overrisle hortensia i morgen, så overskydende fugt hurtigt fordamper i solen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com