Hvordan til at grave tunneler

July 21

Hvordan til at grave tunneler

Tunneller er gravet for en række grunde--storm vandrør, kloak rør, vand rør, minedrift og andre anvendelser. Tunnellerne er meget forskellige materialer og størrelser. For den gennemsnitlige person, kan en tunnel gravet og bygget uden mange moderne enheder. Hånd gravet tunneler for forskellige personlige betydninger er enkle i opfattelse men vanskelig og potentielt farlig i gennemførelsen.

Instruktioner

•Dig en lodret aksel da der skal være nok jorden over en tunnel til at gøre det muligt for det at blive betrådt ovenfra uden at bryde sammen. Afstanden mellem taget af tunnelen og jordens overflade bør være dobbelt højden af tunnelen til Graves. Give tunnelen for et behageligt miljø at arbejde en bredde på omkring to fødder og en højde på to til to og en halv fod. Denne størrelse er også stabil og usandsynligt at skjule (i modsætning til større tunneler).

•Dig en lodret aksel af mindst seks fødder i dybden, hvis følgende dimensioner af tunnelen i trin 1. Syv til otte fødder dyb er naturligvis en sikker afstand. Gøre akslen større end den tunnel bredde for at få forsyninger og ud af tunnelen--omkring tre kvadratfod. På et tidspunkt i grave proces vil det være lettere at bruge spande til at trække snavs ud af tunneler end at smide det. Binde et lang stykke reb til en spand og streng rebet over et stykke træ eller lignende objekt på toppen af den lodrette akslen til at trække snavs ud.

•Anvend en klump hammer, mejsel eller murske at grave når grave uden for de lodrette skaft og inde i tunneler; en skovl vil ikke længere være nyttig på dette tidspunkt på grund af størrelse begrænsninger. Bruge en pick for at grave, hvis man graver jorden er også fast eller indeholder masser af rock.

•Installer forstærkning som du grave for at gøre processen med tunneling sikrere. Afstanden mellem shoring afhænger i høj grad jorden du graver gennem og hvor det er i forhold til andre tunneller. Tættere jorden vil kræve mindre shoring, selvom vildfarende på siden af sikkerhed er klogt.

•Klippe et stykke træ til bredden af jeres tunnel. Shoring tømmer bør bestå af 2 tommer af 4 tommer eller 3 tommer af 3 tommer stykker tømmer og 3/4 tommer plader af krydsfiner. Sikre den første stykke du klippe mellem to stykker tømmer skåret til højden af din tunnel minus højden af den første skåret stykke. Når sikret sammen med søm eller skruer, vil shoring danne en "U" form, (som vil blive vendt til en "n" figur i tunnelen.) Konstruere shoring uden for tunneler og derefter bringe dem.

Uddelingen krydsfiner bestyrelsen mellem shoring stillinger placeret cirka to til tre fødder fra hinanden. Anbring ark og seler som nødvendigt i hele tunnelen. I jorden, som er ved at smuldre, er det en god ide at udfylde formen af træ stykker fra en "U" til et kvadrat og placere krydsfiner plader på siderne af tunnelen.

•Installer en luft rør før din tunnelen bliver for lang. Brug en fleksibel stykke rør mindst en tomme i diameter, skåret med en kniv til at forhindre skabelsen af stumper af plastic, kører fra indgangen til tunnel til langs siderne eller gulvet i tunnelen. Placere en ventilator for at skubbe luft gennem røret ved indgangen til tunnellen.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at din luft rør eller rør er beliggende på en måde, der ikke vil tillade vand eller snavs til at passere gennem dem.
  • Forlygterne er ideel til grave i modsætning til stearinlys, lamper eller Håndholdt Blitzlamper.
  • Tunnel er yderst farlig og bør ikke foretages alene eller uden sikkerhedsforanstaltninger; tunnel kollapser kan resultere i dødsfald.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com