Hvordan man laver spabehandlinger i hjemmet

July 21

Hvordan man laver spabehandlinger i hjemmet

Der er intet som en lang dag på spa til at forynge kroppen og Ånden. Men en session på en smarte day spa kan nemt indstille dig tilbage hundredvis af dollars. Dette er ofte ikke en mulighed for dem på et budget. Med naturlige ingredienser og enkle formler, kan du oprette beroligende opsuger og styrkende scrubs at forkæle din ansigt, fødder og krop--alle for en brøkdel af prisen for en enkelt spa-behandling.

Instruktioner

•Sæt ½ kop plain havregryn i en lille skål. Brug bunden af en tunge glas til at knuse havre, at skabe et fint pulver. Tilføj 1 tbsp. af honning og ¼ kop yoghurt naturel. Omrøres hurtigt med en gaffel til at danne en jævn pasta.

•Spread blandingen over dit ansigt og hals. Med spidsen af fingrene krat brug små cirkulære bevægelser til lighty huden. Cirkel opad, arbejde din vej fra hagen til panden. Vent 10 minutter og skyl rester væk med varmt vand.

•Dæk bunden af en lille, plast håndvask med glat sten. Hæld 2 qt. af kogende vand i bassinet. Vente på vand til afkøling. Tilføj 2 tbsp. olivenolie og 1/4 tsk pebermynte æterisk olie. Fordybe din fødder. Muligt for dem at suge i mindst 10 minutter mens gnider din såler mod de varme sten.

•Pour 1¼ kopper af hvidt sukker i en stor skål. Tilføje ¼ kop olivenolie, 2 tsk citronsaft og 2 tbsp. af honning. Rør, indtil ingredienserne er godt blandet. Anvende dette sukker scrub til din krop, med fokus på alle områder, som er særligt tørre. Massage blandingen i din hud til at løsne døde hudceller. Tørres sukkeret væk med en fugtig klud til at afsløre blødere, glattere hud.

•Fyld badekarret med varmt vand. Tilsæt 1/2 kop Epsom salte, 1 tbsp. af olivenolie og ½ tsk lavendel æterisk olie. Sænke dig selv ind i karret og suge op til 30 minutter. Epsom salte hjælpe lindre trætte muskler, mens lavendel duft hjælper dig med at slappe af.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com