Sådan installeres en kommerciel dobbelt dørlås

July 22

Dobbelt døre giver den ultimative adgang til et hjem, især når du har brug at bringe store objekter inde. Ikke kun nyttig til at flytte og transport, disse døre er fantastisk til parterne, ved at give dit hjem en åben, indbydende føler og så gæsterne kan samles omkring døren uden at bekymre sig om blokere indgangen. Dobbelt døre kræver særlige typer af kommercielle låse, der ofte omfatter Låserigel til toppen og bunden af en af dørene til at forhindre dem i at blive tvunget åben nemt. Disse låse kan installeres hurtigt med en boremaskine.

Instruktioner

•Sæt dørhåndtag placere skabelonen mod begge døre og markere installationsplaceringerne. Samle dørhåndtag sæt og holde det op til døre til at gøre mærkningen, hvis ingen skabelon tilgængelig. Markere positioner på kanterne af dørene.

•Drill de huller hvor doorknobs skal installeres med store borehoveder eller hul så bits, hvis det er nødvendigt, at fjerne en stor nok del af døren. Bore gennem kanterne af dørene og ned i disse huller til at give adgang til låsen mellem knapperne.

•Indstil hver dørhåndtag inde i sit hul. Vedhæfte dørhåndtag, sammen med den medfølgende hardware. Skub låsen mekanisme for hver dørhåndtag gennem hullet i kanten af døren, så at det støder ind i de vigtigste dørhåndtag. Vedhæfte sektioner af dørhåndtag sammen ved at dreje dem på plads. Teste døren ved at åbne og lukke den for at sikre, at det er installeret korrekt. Foretage de nødvendige justeringer.

•Hold bund døren bolt nær bunden af en af dørene og i nærheden af gulvet. Marker vedhæftede skruehuller til bolten og det hul, som bolten glider ind i gulvet. Bore ud af disse markerede huller med et borehoved, der er af samme størrelse som vedhæftet fil skruer på døren og samme størrelse som bolt for sal. Fastgøre bolten til døren ved at stramme inkluderet vedhæftede skruerne på plads med boret. Skub bolt åbne og lukkede hen til indskrive nemlig en lige installation.

•Sæt toppanelet bolt på samme måde på toppen af døren, så at det glider ind i toppen af rammen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com