Hvordan til at beskytte dine børn mod jordskælv, mens de sover

July 22

Hvordan til at beskytte dine børn mod jordskælv, mens de sover

Der er cirka 20.000 jordskælv over hele verden hvert år, ifølge USA Geological Survey. Uanset omfanget er et jordskælv et skræmmende begivenhed, især for børn. Et barn alene om natten i hendes seng er sårbar over for skade fra et soveværelse, der ikke er beregnet til jordskælvet sikkerhed eller fordi hun ikke er forberedt på hvordan de skal handle under jordskælvet. Opsætning af et soveværelse korrekt og undervise dit barn jordskælv sikkerhed vil hjælpe med at beskytte hende uanset hvad tid på dagen.

Instruktioner

•Sæt dit barns seng væk fra vinduet. Dette vil sikre, at glasskår ikke falder på hende, hvis vinduet bryder.

•Undgå at hænge nogen billeder, spejle eller reoler over eller omkring dit barns seng. Under et jordskælv falder de kunne fra væggene, forvolder skade.

•Anchor tunge genstande, såsom tv, dressers eller reoler på væggen. Dette vil sikre, at disse tunge genstande ikke falder på dit barn under et jordskælv.

•Indstil en lommelygte og et par sko i en plasticpose. Vedhæfte eller binde taske til dit barns seng. Lommelygten vil hjælpe hende i tilfælde af en strømafbrydelse, mens sko vil beskytte hendes fødder fra enhver snavs eller glasskår.

•Teach dit barn hvordan man skal reagere i tilfælde af et jordskælv. Hun skal falde på gulvet ved siden af sin seng og dække hovedet med hænderne; blive i sengen og dække hovedet med en pude; eller køre til det nærmeste døråbning. Hun skulle derefter vente for dig at komme til hende; hun bør ikke forsøge at gå ned ad trappen i tilfælde hun falder. Kortlægge en flugtvej og undervise dit barn om et sikkert mødested i et åbent område, som på fortovet, forhaven eller i naboens gård.

•Skriv ned instruktionerne og sende dem inde i dit barns soveværelse. Køre ned vejledningen mindst en gang om ugen for at holde hende velbevandret i hvad de skal gøre. Omfatter en kort, der viser hende hvor familiens mødested er efter et jordskælv har fundet sted.

Tips & advarsler

  • Lær dine ældre børn, hvordan at ringe 9-1-1 og slukke gas, elektricitet og vand.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com