Hvordan til at dræbe møl i mit Pantry

July 23

Hvordan til at dræbe møl i mit Pantry

Møl kan komme med dig hjem fra købmand i korn, mel og andre produkter. Hjemme i dit spisekammer, de lægger æg, vokse og udklækkes. Når du har en infestation, kan møl være svært at slippe af med. Der er et par måder at slippe dit spisekammer af møl og holde nye infestationer i skak uden at ty til pesticider.

Instruktioner

•Fjern alle fødevarer fra din spisekammer. Kaste noget mad, der er forurenet med møl eller møl æg. Sted resten i opbevaringsbeholdere, der har stramt låg eller i sikker plast lynlåsposer.

•Vacuum ud dit spisekammer. Vær sikker på at få i alle kroge og hjørner.

•Mix nogle opvaskemiddel med varmt vand og bruge det til at tørre ned vægge og reoler i pantry. Du ønsker ikke at tage en chance for at nogen æg forblive eller du vil have det samme problem igen.

•Indstil ud nogle pheromone fælder. Feromon fælder vil frigive en duft, der vil lokke og fange eventuelle møl, der er i dit spisekammer og holde nye fra forårsager en infestation. Feromon fælder sælges i hjem forbedring butikker, hjemmet og haven centre, og online. Feromoner er naturligt udsendes af voksne møl og er ikke giftige på nogen måde. De er sikkert at bruge omkring pets, små børn og mad. Til at disponere over fælden. bare afhente det og sætte det i papirkurven. Ingen grund til at bære handsker, men du måske ønsker at vaske hænderne med sæbe og vand bagefter.

Tips & advarsler

  • Hvis du stadig har et problem med møl, skal du bruge en insekticid sæbe til at vaske din spisekammer. Det er ikke så giftigt som kemiske pesticider.
  • Kontroller altid mel, korn, tørrede ærter og pet næring for møl, før du placerer dem i dit spisekammer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com