Min a/c Air handleren lækager på gulvet

July 23

Min a/c Air handleren lækager på gulvet

En utæt klimaanlægget kan hurtigt give en betydelig mængde af skader. Dette er delvis på grund af centrale air condition-enheder typisk bliver placeret i loftet, hvilket ofte resulterer i lækager ikke fanges hurtigt. En klimaanlægget air handleren, der er utæt vand på gulvet har noget funktionssvigt i affugtning og kondens afløb del af systemet, og bør være deltog til straks.

Oprindelsen af vand i systemet

Klimaanlæg indeholder ikke vand i deres afkøling mekanisme; Det er et biprodukt af deres kølesystem. Klimaanlæg tage i luften fra inde i hjemmet og blæse det på tværs af kold spoler fyldt med Freon. Disse coils svede"," på samme måde et glas koldt vand vil svede i et varmt rum. Dette sved er fugtighed i luften indendørs er fjernet. Det drypper i til et kondensat pan, som derefter afløb uden for hjemmet. Dette er hvorfor, på især fugtige dage, et klimaanlæg kan ses at sætte betydeligt mere vand.

Tilstoppede kondensat Pan

Mest centrale klimaanlæg har bruger-servicerbare kondensat pander. De er placeret direkte under bredbånd, og deres nøjagtige placering skal angives i Servicehåndbogen. Sikre at gryden sidder fast, og at hullet i den lave del af gryden, afløb, ikke er tilstoppet. Hvis en air condition er køre uden et filter for en længere periode, kan hår og andet snavs nå kondensat pan og tilstoppe dets afløb. Gryden derefter overløb, forårsager en lækage fra luften handleren. Rense ud i afløbet og se, hvis de utætte er ophørt.

Unseated kondensat afløb

Del af kondensat dræning system knyttet til kondensat pan afløb er nedløbsrøret, der kører uden for dit hus til at disponere over vandet. Dette rør kan blive løsnet eller slip off kondensat pan afløb. Sikre, at det er solidt fastgjort og at der er ingen indlysende revner eller opdelinger på koblingen.

Tilstoppede kondensat nedløbsrøret

En tilstoppet kondensat nedløbsrøret vil forårsage vand til sikkerhedskopiering og overløb inde kondensat pan, at skabe en lækage i stedet for luften handleren. Fjerne kondensat nedløbsrøret fra panden og bruger trykluft til at blæse tilstoppe ud fra luft handler-afslutning. Brug en tragt til at hælde vand ned i røret og har nogen udenfor Parlamentet sikre det flyder frit fra anden siden af nedløbsrøret. Vedhæfte kondensat nedløbsrøret og kontrollere, at lækagen er stoppet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com