Højt niveau afstøvning værktøjer

July 23

Højt niveau afstøvning værktøjer

Høje er afstøvning en vigtig del af din husstand rengøring rutine. Eksperter anbefaler rengøring værelser oppefra og ned, hvilket betyder, at fjerne støv fra toppen af billeder, curtain polakkerne, loft hjørner og lysarmaturer før afstøvning bordplader, skænke, underholdning enheder, sofaer og stole. Hvis du ignorerer høj overflader og simpelthen ren områder kan du nå, støv vil falde og effekten af din low-level rengøring vil ikke vare længe.

Teleskopisk håndtag

Uanset hvilken type af afstøvning udstyr bruge du til at nå høje områder af dit hjem, gør rengøringen som risiko fri som muligt ved at knytte udstyr til en Teleskopisk håndtag. Disse håndtag kan udvides til en længde, der tillader dig at forblive stående sikkert på gulvet i stedet for klatre på trin. Teleskopisk håndtag mener også, der er ingen grund til at strække sig for at nå høje støvede hjørner. Stretching kan resultere i smertefulde stammer og trak muskler.

Vakuum afstøvning

Din støvsuger er et ideelt værktøj for højtstående støvning. Det er udstyret med den nødvendige rengøring hoveder og udvidelse tryllestave til at suge støv og spindelvæv ud af de højeste hjørner. Bruge afstøvning pensel vedhæftet fil til at fjerne snavs og spindelvæv fra området hvor loft og væg deltage. Denne børste vil også rense toppen af billedrammer, lysarmaturer og curtain polakkerne. Polstring dysen bruges til at fjerne støv fra toppen af gardiner.

Ekstra rækkevidde

Hvis du køber en ny støvsuger, må ikke smide ud udvidelse tryllestave eller rengøring hoveder for den gamle. Hvis forlængelse tryllestave har samme størrelse som din gamle renere, brug nå dem til at give ekstra til meget store områder, såsom toppe af hvælvede lofter eller lofter over trappeopgange. Hvis de ikke er den samme størrelse, kan de samles sammen ved hjælp af en lille adapter.

Vakuum afstøvning værktøjer

Vakuum værktøjer til at fjerne støv nemt fra store, flade overhead overflader er nu tilgængelige. De har en større rengøring hoved og en buet rør, der tiltræder den vakuum udvidelse tryllestav. Den buede rør kan indstilles til forskellige vinkler, hvilket betyder, at værktøjet kan bruges til at rengøre områder såsom høje reoler og toppe af garderobeskabe, mens den person, der udfører de støvsugning står sikkert på jorden.

Andre typer af højtstående afstøvning udstyr

Lammeuld og microfiber afstøvning hoveder tiltrække og holde på store mængder af støv. Disse er effektive i rengøring høj områder når knyttet til teleskopiske håndtag. Fjer støveklude er også effektiv, især for rengøring høje hylder med elementer på dem som de passer nemt mellem elementerne. Når du køber fjer støveklude, sikre, at de er fremstillet af strudsefjer, som deres naturlige olie er mest effektiv til fældefangst støv i fjer modhager.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com