Sådan klare op en mudret Farm Dam

July 23

Mudret vand i en gård Dam er et problem for mange mennesker, der ejer dem. Vand, der er mudret er ikke æstetisk tiltalende og kan skade dyrelivet i dammen. Når vandet er mudret, blokere partikler af silt sollyset fra gennemtrængende vandet og giver den energi, der for det første trin i fotosyntesen. Det er gennem fotosyntese at planteplankton (de mikroskopiske planter i bunden af fødekæden) er oprettet, leverer en kilde til føde for fisk og andre vilde dyr i dammen. Der er måder, hvorpå du kan rydde Dam vand, selv om.

Instruktioner

•Afbryd nogen jorderosion i dammen. Hvis der er nogen nøgne områder rundt om kystlinjen af dammen, lå sod for at stoppe snavs fra kører i dammen, når det regner.

•Scoop en spand vand ud af dammen og tjekke det to eller tre dage senere. Hvis vandet er klart, det kunne betyde, at sediment i bunden af dammen er at få vækket af store fisk som karpe eller Ferskvandsulk. Prøv at fiske Dam med dejen bolde eller havkat agn til at finde ud af om store fisk er i din dam. Hvis de er, fange fisk og transportere dem til en anden krop af vand til at blive frigivet. Bemærk: Spørg din tilstands miljømæssige agenturet sørge for du kan frigive disse fisk i en anden vandområde, og for at sikre, at de ikke er en en invasiv art, der kan skade miljøet.

•Hvis vandet er stadig mudret, tjek for negativt ladede ler partikler. Disse partikler forårsager en mudret udseende fordi de frastøde hinanden og aldrig bilægge til bunden. Tjek pH niveauer af dammen med en vand-test kit. PH skal være mellem 6,5 og 9, og alkalinitet bør være mindst 20 dele per million; Hvis disse tal ikke er opfyldt, tilsætte kalk til Dam at nå dem. Din tilstands landbrug department eller Institut for miljøbeskyttelse kan give dig vejledning.

•Applicer gips eller aluminium-sulfat (alun). Få seks gallon-size beholdere af glas eller en anden klart materiale og bruge dem til at tage prøver af dammen vand. Du vil efterlade en container uberørt som en kontrolprøve. Bland 2 tbsp. af gips i en gallon af klart vand, omrøring den rundt indtil du får en gylle mix.

•Sæt gips gylle i fire af krukker som indeholder Dam vand. Sætte 1 tbsp. i den første krukke, 2 i den anden krukke, 3 i den tredje krukke og 4 i den fjerde jar (mærkning hver krukke, således at du ved hvor meget gips blev anvendt).

•Kontrollér resultater i omkring 12 timer. Hvis vandet er stadig ikke klart, tømme og vaske krukker og tage fire flere prøver. Sætte gips blanding i de nye prøver, men denne gang, skal du bruge 5 tbsp. i første krukken, 6 i den anden krukke, 7 i tredje krukken og 8 i den fjerde krukke. Kontrollere resultaterne i 12 timer.

•Når vand i en krukke er blevet ryddet af gips, se hvormange spsk af gylle, det tog for at fjerne vandet. For at finde ud af hvor meget du skal tilføje til dammen til klare det gips, multipliceres antallet af spiseskefulde af 80. Dette vil fortælle dig antallet af pounds af gips pr. acre-foot Dam vand skulle klare dammen. Bruge det laveste niveau af gips skulle klare dammen.

•Hvis bruger alun i stedet, følger du samme fremgangsmåde for at afgøre, hvor meget alun er nødvendig at du gjorde for at bestemme, hvor meget gips ville være nødvendigt, blot du vil mangedoble antallet af spsk bruges i stikprøven af 30 (i stedet for 80 som med gips) til at afgøre, hvor meget alun er nødvendig. Igen, bruge det laveste beløb af alun skulle klare dammen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com