Sådan oprettes et hus rengøring liste

July 24

Sådan oprettes et hus rengøring liste

Med alt arbejdet, det tager for at holde en husstand rent og velordnet, en master liste over opgaver kan holde tingene organiseret og gøre det lettere at fuldføre et fuldt hus rengøring. Bøger, hjemmesider og blade indeholder housecleaning tjeklister, men fordi hver husstand er forskellige, disse lister er ikke i stand til helt dække alle kroge, sprække og rum i dit hjem. Gøre din egen rengøring liste, der dækker rengøringsbehov til dit hjem.

Instruktioner

•Label et ark papir i en pad for hvert rum i huset.

•Tag pad med papir og blyant med dig til hvert værelse. Undersøge hvert værelse for at bestemme de opgaver, der skal udfyldes der. For eksempel, i badeværelset kan din liste omfatte "krat toilet" og "ren vasken" og i stuen listen kan omfatte "vakuum tæppe" og "støv hylderne."

•Divide hvert værelse side i daglige, ugentlige og månedlige opgaver. Omfatter den normale afstøvning, tømning af papirkurven placeringer, rengøring af gulve og overflade rengøring men også omfatte opgaver, der er specifikke for din værelser. For eksempel, hvis du har planter har brug for at blive passet, medtage dem i din liste.

•Look over din liste og tilføje enhver sidste øjeblik opgaver, som du kan have overset i din første go-round. Som du rense hver dag, skal du føje elementer til listen, som du ser dem. Regelmæssigt at ajourføre listen vil spare dig fra besværet med at oprette en ny liste som elementer, apparater og selv folk i dit hjem ændring.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com