Scotchgard instruktioner

July 24

Ved hjælp af 3M produkt Scotchgard, kan én ansøgning hjælpe forlænge levetiden på dine elementer. Bortset fra Scotchgard anvendes kommercielt og på ydersiden af et hjem, er det også tilgængeligt til brug inde i hjemmet. Scotchgard kan bruges på forskellige elementer, der skal forbedre modstandsdygtighed over for vand og pletter. At have en forståelse af hvordan man bruger Scotchgard og hvad man skal forvente af det kan gøre husstand vedligeholdelse lettere.

Instruktioner

•Decide på hvilket Scotchgard produkt du har brug for. Hvad Scotchgard produkt du bruger, vil vejledningen variere. Der er en bred vifte af anvendelser, der Scotchgard produkter er oprettet for. Disse omfatter (men er ikke begrænset til) tæpper, tøj, møbler og endda flise og injektionsmørtel. Der er produkter at hjælpe rense pletter og dem, der beskytter materialer fra farvning og flydende spild. Se listen "101 anvendelser for Scotchgard" i afsnittet referencer nedenfor for en større liste med Scotchgard kan bruges på.

•Sørg for at sikre den polstring, du forsøger at ren har en "rensningsevne" kode. Nogle af de farvestoffer brugt i tekstiler vil bløder hvis vaskes med enten et opløsningsmiddel eller med vand. Kontrollere, hvis det element, du forsøger at rengøre har et mærke eller en etiket. Det vil generelt have enten en (W) for vand, (S) for opløsningsmiddel eller (W/S) betyder, at det er sikkert at rengøre med enten vand eller opløsningsmiddel. Da Scotchgard opløsningsmiddel, hvis etiketten eller tag har bare et W, kan så det kun være rengøres med vand.

Hvis varen er rengøring er stadig under garanti, så er det bedst at kontakte producenten for at sikre garantien ikke vil blive annulleret. Det er vigtigt, eftersom nogle producenter vil du enten sende varen tilbage til dem til rengøring eller har en rengøring firma der deres virksomhed bruger kommer ud og rense den.

•Scotchgard er tilgængelig som en spray og gør den ideel til brug på polstrede møbler og andre husholdnings tekstiler, herunder slip dækker, senge til dit kæledyr, tæpper og tæpper. Når du anvender på polstrede møbler eller andre stoffer, er det bedst at grundigt rense området og fjerne snavs eller snavs, før du anvender Scotchgard.

•Være opmærksomme retninger og eventuelle sikkerhedsforanstaltninger angivet på bagsiden af Scotchgard produkt du skal bruge. Hvis din vare ikke er en "rensningsevne" kode, derefter teste Scotchgard produkt på en inconspicuous område. Denne måde, hvis Scotchgard forårsager nogen misfarvning vil det ikke være mærkbar. Når du anvender til tøj, komme efter de samme retninger og omarrangere beklædningsgenstand for at sikre, at alle områder er dækket.

Hold kan cirka otte inches fra overfladen og spray i en fejende bevægelse. Lad det tørre i 12 timer og kontrollere for eventuelle tegn på misfarvning. Hvis ingen misfarvning er set, derefter gælde for resten af overfladen. Tillad første frakke til tørre, før du anvender en anden frakke. Lad det tørre i en anden 12 timer.

•Når du anvender Scotchgard fugemasse til at beskytte din flise og injektionsmørtel fra pletter, feje og rengøre alle skidt og snavs fra gulvet før anvendelse fugemasse og give ordet til at tørre helt, før anvendelse af sealer. Det nødvendige beløb afhænger af det areal du skal dække. For eksempel, hvis du har et værelse, der har ca 300 kvadratfod gulvplads, skal derefter du en gallon af sealer. Hvis området er under 250 kvadratfod, vil så en quart gøre.

•Til et stort område, bruge sealer spray til at anvende en film over rummet og bruge Scotchgard indehaveren og mikro klud applikator til at arbejde fugemasse over gulvet og ind i injektionsmørtel. Gentag indtil hele gulvet er dækket. Tillad sealer til at stå for fem til 10 minutter og bruge en fugtig moppe og gulv renere for at fjerne den stående fugemasse fra gulvet. Vente 30 minutter for at sikre, at gulvet tørrer inden du går på gulvet.

Tips & advarsler

  • Være opmærksom på producentens advarsel på bagsiden af Scotchgard produkt. Indholdet er under tryk og brandfarlige. Gøre brug af gummihandsker til at beskytte hud og kun gælde i et velventileret rum.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com