Den bedste metode til at rense flisegulve

July 24

Den bedste metode til at rense flisegulve

Hemmeligheden bag at holde din flisegulve rene er at holde styr på vedligeholdelsen. Uanset om din flise er keramik, sten eller vinyl, altid skamplet udslip, så snart de sker, og udslette dine gulve mindst en gang ugentligt med en fugtig moppe. Hvis du kan gøre disse to ting, vil rengøring af dine gulve være et snuptag.

Tør spild

Ligegyldigt hvilken slags flise du har, Fjern altid udslip, så snart de opstår. Selvom vand vil bare tørre, medmindre det er tørres op, det vil efterlade en vandstandsmærke på keramik eller porcelæn flise, og blandet med andre snavs på gulvet det vil efterlade en beskidt, klæbrig stedet og kan plette injektionsmørtel.

Feje hver dag

Fejende forhindrer snavs i at få sat. Især til porøse overflader som sten og skifer, vil fejende forhindre pletter fra udslip, der blandes med snavs spores i fra udendørs og beskidt pet fødder.

MOP med en fugtig moppe

Hver aften, Giv dine flise en rudimentær knalde med en fugtig moppe. Dette er, hvor de disponible mops kommer handy. I sin artikel "Bedste Mops for the Job" satser Real Simple mopper og rengøringsmidler til alle budgetter; Oxo godt greb Roller moppe satser bedste All-Purpose.

Det vil kun tage et minut til at køre en WetJet eller ReadyMop over køkken og bad gulvene, men det vil spare dig tid i langt køre. Rengøring af disse drypper og spild, der ophobes i løbet af en dag vil forhindre injektionsmørtel farvning og sprøde, tørre steder.

En gang ugentlig Mop

Så længe du holder med din fejende og daglige fugtige moppe, stærkt trafikerede gulve skal være mopped mindst en gang om ugen, og dem, der ikke kan se meget action mindst en gang hver anden uge. Bruge en mild renere formuleret for din type af flise.

Stone flise

Ifølge World ordet dækker Association gøre sand og snavs mest skade at sten-flise gulve. Brug aldrig rengøringsmidler med lime juice, eddike eller syrer til marmor, kalksten og travertin. Også undgå agenter med en slibende, som de kunne sløve overfladen af stenen. For meget sæbe kan efterlade en synlig film på dine gulve. Du kan bruge et mildt blegemiddel renere blandet med varmt vand, hvis du forsøger at fjerne alger og mos — mere typisk findes på gulve omkring spabade og swimmingpools.

Keramiske fliser

Keramiske fliser er et holdbart produkt lavet af ler og belagt med en glasur. Keramik er bejdse og odor resistente. Du kan bruge en mild skrubbe agent med en blød børste på teksturerede keramiske fliser. Altid skyl dit gulv efter rengøring for at fjerne sæbevand rester. Selvom keramik er næsten helt bunden resistente, bør du stadig undgå ståluld og slibende pulver rensemidler. Disse produkter kan kedelig din flise finish. Undgå ammoniak rengøringsmidler, fordi de kan misfarve injektionsmørtel, især hvis bruges ofte. En olie-baserede renere vil efterlade en film, der vil være næsten umuligt at fjerne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com