Sådan køres Wire for forsænket lys

July 24

Du kan køre wire fra forsænket lys i dit loft på et kredsløb så længe du ikke overstiger det samlede beløb af belysning watt tilladte for dit kredsløb. For eksempel, en 15 amp enkelt pole kredsløb giver du 1800 watt af belysning (kontrolkabler ganget med 120 volt er lig med 1800 watt). Så længe du opretholde en dedikeret kredsløb for din forsænket lys, bliver dit kredsløb ikke overbelastet. Kører ledning til forsænket lys er som at spille leapfrog, som du hoppe fra en lys til en anden.

Instruktioner

•Drej off den elektriske strøm til forsænket belysning kredsløbet ved at slå breaker på de vigtigste elektriske panel.

•Træk en længde af 12/2 ikke-metalliske (NM) kabel fra switchen placering til den første forsænket lys bolig på dit kredsløb. Træk en anden længde af 12/2 NM fra de første boliger på dit kredsløb til den anden bolig på dit kredsløb. Trækker sekvenslængder kabel til hver bolig, indtil du når til slutningen af dit løb. Forlade mindst 6 inches af kabel udsat på hver bolig.

•Strip ledningerne i hver forsænket boliger samledåsen. Begynde på den første forsænket lys bolig på dit kredsløb. Fjern dækslet fra de boliger vedlagte samledåsen af deprimerende fanen på samledåsen med tommelfingeren, frigive dækslet. Trække længder af tråd du tidligere kørte i samledåsen knockouts. Den første samledåsen på dit lys kredsløb vil omfatte mindst to sæt kabler og hver forsænket inventar efter vil også omfatte to sæt af kabel, indtil du når til slutningen af dit løb. Den sidste forsænket lys armatur vil kun have ét kabel installeret. Strip kappe fra NM kabel inde hver junction box hjælp dual NM wire stripper/kuttere. Strimmel 1/2 tommer af isolering fra hver sort og hvid ledning du udsat når du fjernet kappe fra NM kabel.

•Ledning den forsænkede boliger lamper på kredsløbet. Vride et røde ledning stik på alle sorte ledninger inde i boksen første forsænket boliger krydset i det løb, forbinde dem sammen. Dette vil omfatte den sorte ledning fra switchen, den sorte ledning fra det kabel, der forbinder det til næste forsænket armaturet og den sorte ledning fra forsænket armaturet, selv. Gentag denne forbindelse for de hvide ledninger og de nøgne kobber og grøn ledninger inde samledåsen. De nøgne kobber og grøn ledninger forbindes med hinanden som de er jorden ledninger.

•Ledning dit kredsløb til switch og omdrejning strømforsyningen igen på ved at dreje på breaker på de vigtigste elektriske panel.

Tips & advarsler

  • Sørg for elektriciteten, der er ud til det område, du arbejder i at undgå elektriske stød.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com