Hvordan til at rense snavs fra inde i en elektrisk tørretumbler

July 24

Hvordan til at rense snavs fra inde i en elektrisk tørretumbler

Mens lint skærmen fælden i en elektrisk tørretumbler kan fjerne en betydelig mængde af lint efter hver belastning af tøj, forårsager hver cyklus lint og støv blive blæst ind i tørretumbler udluftningsanordning. Over tid, kan dette medføre en reduktion i samlede tørretid, og selv udgør en brandrisiko. Vedligeholde din tørretumbler med regelmæssig rengøring af sine lufthuller kan øge både effektiviteten og sikkerheden.

Instruktioner

•Tag den electric tørretumbler fra væggen, afbrydelse af dens 220V stik fra væggen. Brug din skruetrækker til at løsne den klemme, der holder udluftningsanordning slange (en fleksibel hule rør) og aluminium albue sammen.

•Undersøg indersiden af den tørretumbler udluftningsanordning ved hjælp af din lommelygte. Hvis nogen skidt eller beklædningsgenstande har fået indgivet i ventilen, brug din skruetrækker eller en lang pind til at trække dem.

•Vacuum alle omkring ventilationsaabninger. Start med bagsiden af tørretumbleren, så gå videre til udvendig og indvendig af fleksibel slange og interne udluftning. Du bør se en stor mængde af lint bliver afhentet.

•Fyld din spand med sæbevand og brug svamp til at skrubbe området omkring og bag tørretumbler; sæberester tendens til at tiltrække lint, som kan bygge op mellem og inden for aftræk slanger.

Tips & advarsler

  • Hvis du er meget allergisk over for støv, eller hvis dine øjne er særligt følsomme over for det, være sikker på at bære beskyttelsesbriller eller sikkerhedsbriller før du følger denne fremgangsmåde.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com