Sådan Beskær Olea Europaea oliven

July 25

Olea europaea, almindeligvis kaldet oliven, er en alternativ bærende træ, hvilket betyder, at det har cyklusser af tunge frugtsætning efterfulgt af lys udbytte. Administration af alternative er muligt med beskæring, men det skal ske i år, når der er mere frugt end træet kan støtte og når træet blomstrer ikke under år når der er lys udbytte. Beskæring med udtynding nedskæringer vil medvirke til at reducere den baldakin tæthed, hjælper lyset trænge grene til at tilskynde til bedre frugtsætning. Ideelt set vil et par velplacerede nedskæringer åbne i midten af et oliventræ i stedet for en masse små nedskæringer.

Instruktioner

•Undersøg træ under blomstrer i det tidlige forår for forholdsvis store grene i det indre, der vil hjælpe oprette en open-centreret træ, når fjernet. Beskære tilbage grene til en laterale gren eller kuffert med en tre-cut metode: skære tredjedel gennem gren fra nedenunder, omkring 12 til 15 inches fra Unionens gren, så gøre en skåret et par inches forbi den første snit gennem toppen af branchen. Gøre en final cut 1/4 af en tomme ud over gren krave--den hævede, rynkede område i bunden af grenen--med en bøde-tand beskæring så for grene op til 2 1/2 inches i diameter eller grove-tand så for grene 3 inches eller mere i diameter.

•Vælg uproduktive, bladløse grene og beskadigede eller krydse grene. Fjerne de markerede grene med tyndere nedskæringer ved hjælp af metoden tre-cut, fjerne dem lige over gren krave i en vinkel, der afspejler gren bark ridge. Døde grene, foretage den endelige cut lige over gren kraven af levende bark væv.

•Klippe off enhver suckers spiring fra rundt om træet så tæt på jorden eller stammen som muligt.

Tips & advarsler

  • Oliventræer yngre end 4 år gammel skal ikke beskæres, medmindre at fjerne rodskud.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com