Hvordan du udskifter en fortovet kælder dør

July 25

Udvendige døre beskytter dit hjem fra de elementer og ubudne gæster mage. Der findes en bred vifte af finish, teksturer og materialer til at vælge fra, når du vælger en udvendig dør. Vejrlig, stød og normale slitage vil alle tage en vejafgift på din udvendig dør, der kræver udskiftning. For at erstatte en udvendig dør, du skal bruge lidt tid, et par værktøjer, og en smule ved hvordan.

Instruktioner

•Sæt den korte ende af søm aftrækker mod væggen med spidsen af klo rørende rammen. Holde den lange side af søm aftrækker, som du trykker på bagsiden af vinklen med din hammer. Køre den korte ende af søm aftrækker under dørkarmen, og træk den lange ende ned til trække rammen fri af væggen. Flyt rundt om ruden på indersiden og ydersiden af døren til at fjerne de trim stykker fra væggen. Trække søm fra trim stykker, kassere de gamle søm og indstille trim afsat indtil klar til udskiftning.

•Sæt din søm i centrum af bunden af en hængslet, og tryk på med hammeren. Drive hængsel pin ud af hængslet og kassér. Fjern og kassér fra alle 3 hængseltappe i døren. Fjern og kassér den gamle dør. Skub spidsen af kniven af din bajonetsav gennem kløften mellem han dørkarmen og den tilstødende træ. Presse på aftrækkeren, og skub kniven langs hver side af rammen. Skåret væk det øverste stykke af rammen, træk den gamle ramme gratis fra åbningen og kassér rammen.

•Tag hængslet PIN-koder fra din nye dør og indstille dem og døren afsat til udskiftning. Sat rammen på plads inde i hullet i væggen. Lægge dit niveau mod ydersiden af muren nær toppen af døren, og tryk på rammen mod det. Søm en side med en 16d efterbehandling søm til det øverste stykke af rammen, og skyl og søm anden siden. Placer en anden søm i midten af toppen. Brug dit niveau til at skylle hver side, og placere et 16d søm hver 18 inches ned hver side. Drive søm hovedet på alle neglene under overfladen af træ med dine negle sæt. Dække hullet over søm hovedet med træ kit.

•Udskift indvendigt og udvendige trim bestyrelser. Drive en 8d søm gennem hver søm hul til at fastgøre den til væggen på plads. Knytte én side bord, ved hjælp af dit niveau til at sikre korrekt placering. Fastgør den anden side bord, bruger dit niveau til at sikre korrekt placering. Fastgør den øverste bord på plads oven på side bestyrelserne. Gå til anden siden, og gentage processen, så begge rammer er sikkert på plads. Køre ekstra 8d negle, hvor det er nødvendigt at fastgøre boards fast til væggen. Sænk alle søm hovederne, og fylde hullerne med træ kit.

•Locate den vinklede mark på spidsen af røret af caulk. Skær langs denne mark med din barbermaskine kniv til at opnå en 1/4 tomme åbning. Skub en 8d negle ind i åbningen, og tryk til at punktere mellemgulvet inde i røret. Fjern søm, tørres det af med en våd klud og sæt den til side til brug på det næste rør. Skub den bageste del af røret ind i pistolen, drop spidsen i hak på forsiden af pistolen og twist røret, så at det længste vinklet spids er i tråd med toppen af pistolen. Presse på aftrækkeren, indtil caulk afslutter spidsen, tryk på udløserknappen pres på pistol og udslette spidsen rent med en våd klud.

•Sæt spidsen af rør mod ene ende af et søm, presse på aftrækkeren og træk pistolen langs længden af sømmen forlader en perle af caulk dækker hele fælles. Tryk på udløserknappen pres, udslette spidsen rent med en våd klud og sæt pistol afsat til brug på den næste søm. Skubbe fingeren i slutningen af perle af caulk, og træk det langs hele længden at skubbe caulk ind i leddet og glat overflade. Caulk hver søm på indersiden, udenfor og rammen, selv. Døren er nu installeret og klar til maling.

Tips & advarsler

  • En bajonetsav er en elektrisk strøm værktøj. Læs og følg alle producentens anbefalinger før og under anvendelse af denne eller enhver anden elværktøjet.
  • Knivskarpe knive udgøre en cut fare. Brug venligst forsigtighed og sund fornuft, når du bruger knive.
  • Altid bære passende sikkerhedsudstyr, såsom læder arbejdshandsker og sikkerhedsbriller, når du arbejder med værktøjer.
  • Caulk er en ikke-biologisk nedbrydelige kemisk forbindelse. Bortskaf venligst skrot caulk, sidesten rør og forurenede klude i en juridisk og miljøvenlig måde.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com