Skal jeg Refinance min Mortgage, hvis det er svært at betale?

July 25

Fordelene ved refinansiering

William Francis Galvin, kan sekretær i Commonwealth of Massachusetts, refinansiering et boliglån reducere renten på et realkreditlån. Dette sænker ofte det beløb, som boligejer har til at betale hver måned. Det er værd at forfølge hvis boligejer kan få en rente på mindst to point lavere end hvad han i øjeblikket betaler.

Vanskeligheden ved refinansiering

Refinansiering kan ikke være en mulighed for en boligejer, der skylder mere på sit hus end det er værd, men undertiden programmer såsom den Home overkommelige refinansiere Program og den hjem overkommelige ændring Program kan give refinansiering muligheder for underwater husejere hvis realkreditlån er ejet af Fannie Mae, Freddie Mac eller en anden deltagende långiver.

Bundlinjen

I sidste ende er den bedste mulighed at kontakte pant långiver og diskutere refinansiering muligheder med en kvalificeret repræsentant. Ikke hver boligejer vil kvalificere sig til regeringen refinansiering programmer, men mange långivere ville snarere omstrukturere lån selv uden et offentligt støttede program end beskæftige sig med hovedpine af afskærmning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com