Hvordan man opbygger en betonblok ryger

July 25

Hvordan man opbygger en betonblok ryger

En betonblok ryger er en af de enkleste rygere, du kan gøre, især hvis du lade det være som en aftagelige ryger og ikke bruger mørtel. Denne form for ryger er ideel til brug i hjemmet og kan oprette meget hurtigt i baghaven og afmonterede lige så hurtigt, hvis nødvendigt. Du kan kold røg alle former for kød, fisk og ost i en betonblok ryger, bevare dem og tilføje smag på samme tid.

Instruktioner

•Lay 5-fods kvadrat af brolæggere for base af rygeren. Hvis der er til rådighed, en give ild-sikker og flad overflade, er udlægningsmaskiner base unødvendige.

•Kontrollér en firkant ud af betonblokke på toppen af asfaltudlæggere--to blokke på hver side af pladsen. Alle af de konkrete blokke skal have deres huller opad undtagen én, som skal være tændt, så hullerne i blokken ansigt udad. Dette vil være den røg indløb fra brændkammeret.

•Lay et andet kursus af blokke oven på først, alle blokkene hul-side op. Forskyde leddene i blokke for at øge stabiliteten i rygeren. Fortsætte indtil rygeren er fire kurser høj, derefter sted to strimler af 2-tommer med 3-tommer metalplade på to modsatte sider af rygeren til en hylde beslag. Lå to flere kurser på toppen til at gøre seks kurser helt.

•Fit en metal rack ind i toppen af rygeren hvilende på hyldeknægte, derefter hvile tre eller fire metal stænger på tværs af toppen og hænge S-kroge ud dem. Placer et ark af metal over toppen af stængerne. Rack kan bruges til større udskæringer af kød, og at hænge mindre udskæringer af kød, pølser eller fisk fra S-kroge.

•Sæt to betonblokke, slutter abutting, på begge sider af røg inlet blokken i det nederste lag af rygeren. Lå fire blokke øverst på disse for at gøre brændkammeret.

•Skub elektrisk kogeplade eller steger pan i brændkammeret og sted flis på toppen af elementet. Blokere udløbet af brændkammeret med betonsten. Når aktiveret, skal du indsætte en fjernbetjening-læser termometer i toppen af rygeren til at kontrollere temperaturen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com