Sort valnød identifikation

July 25

Sort valnød identifikation

Native til de centrale og østlige regioner i USA, sort valnøddetræ kan også findes som langt nord som Canada og i det sydlige USA stater Tennessee, Arkansas og Louisiana. Kendt for sin kvalitet træ og spiselige nødder, sort valnød er en af de nemmeste træer til at identificere ud i naturen. Usædvanlige bark og blade mønstre, kombineret med de lyse grønne skrog af valnødder, før de falder, hjælper i identifikation af denne populære art.

Mere om træet

Sort valnøddetræ er kendt for sine mørke, rynk bark tekstur og ensartet ru overflade, og under det første lag af bark, træ farve er en mørk, fyldig nuance. Dette træ kan leve i meget lang tid, og kun begyndte at producere nødder efter ca en halv snes år. Før den masse klar til klipning af 1800-tallet, sort valnøddetræ kunne tårn over felter på 150 fod høje, men dagens gennemsnitlige træet står på 50 til 100 fod høje, afhængig af det omgivende miljø. Bladene er ca 3 inches lang med en temmelig jævn kontur fører til ydersiden punkt, en klar sondring i forhold til kurver af egeløv eller skarpe punkter af maples. Sort valnød blade vokser i rækker på kviste. Bladene har også en meget karakteristisk aroma når trådte på eller brudt, en lugt forårsaget af træets produktion af juglone, et giftigt stof, der kan påvirke andre planter, der vokser i nærheden af træet.

Unhulled valnødder

Når sort valnød blomstrer ud i foråret, blomsterne ligner lang, busket tråde som små gul-grønne cattails hængende fra grenene, og pollen er en mørk grønlig farvetone. Efter blooms bliver valnødder, der vokser i store, grønne glober. Du klatre ikke i træer for at plukke valnødder; juglone er til stede i skrog, og nødder skal falde naturligt fra træet til alder før de kan blive afskallet. Efter landing på jorden, vil skibsskrog begynde at vende sort og grødet. Bære beskyttelseshandsker, når picking dem op for indsamling, fordi kemikalier i de rådnende skrog også gøre en potent farvestof, der ikke kan vaskes væk; farven har gradvist bære off dine hænder.

Afskallede valnødder

Når skroget er blød, kan hårdt afskallede valnødden indeni fjernet gennem en række forskellige metoder. Du kan købe en lille huller, tage nødder til en valnød processor eller bruge en hævdvunden teknik stadig praktiseres i landdistrikterne, der består af æglæggende unhulled nødder i en indkørsel hjulspor, og lade bildæk skrog valnødder i løbet af flere dage. Efter hulling og vask, har sort valnødder en robust, sort ydre, som ligner mønstret af træ bark på en mindre skala. Disse nødder er meget vanskelige at knække, men når du gør det, kan du se de dejlige honeycomb mønster af shell inde; nogle mennesker laver selv smykker og kunsthåndværk med skiveskåret skaller. De bleg brun nutmeats har en creme farvet interiør og skarp, tydelig smag, der fungerer godt i desserter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com