Den bedste måde at fjerne fedt pletter fra hvidt tæppe

July 25

Fedt pletter kan være svære at fjerne fra enhver overflade, især tæppe. Heldigvis, hvidt tæppe kan du bruge nogle ingredienser, der kan forårsage skade på farvet tæppe, men er helt sikkert for hvidt tæppe. Mens der er flere detail plet fjernelse produkter til rådighed, kan disse være dyre varer, der ikke er altid til rådighed i hjemmet når du har brug for dem. I stedet gøre din egen pletfjerner fra fælles husstand ingredienser.

Bagepulver

Først, DUP pletten for at fjerne eventuelle fedt, der endnu ikke er fastsat i gulvtæppet. Brug et stykke køkkenrulle eller gammel klud, og duppes, ikke gnide, fordi gnide kan sprede plet til uberørte områder af tæppe. Derefter, drys pletten med en tyk afstøvning af bagepulver. Dette vil trække ud fedtet og arbejder også som rensemiddel. Lad bagepulver sidde et par minutter, derefter krat det ind i tæppet med en pensel eller klud. Hvis pletten er fjernet helt, bare lad det tørre, derefter vakuum til at indsamle enhver resterende rester.

Brintoverilte

Brintoverilte er det næste skridt hvis bagepulver alene ikke kan fjerne pletten. Den findes på enhver købmand eller stof butik--Vælg den 3% koncentration, som ville blive hældt på sår og skrammer (noget stærkere kan brænde huden). Efter skrubning pletten med bagepulver, som beskrevet, drys pletten med en anden tyk støvning af bagepulver. Derefter mætte gulvtæppet ved at hælde brintoverilte direkte på bagepulver. Skummende handling vil forekomme, hvilket er en normal reaktion, når disse to elementer kombinerer (dette er ikke farlig, simpelthen iltning af peroxid). Det er godt, som ingredienserne, der arbejder hårdt på at bryde op pletten. Når den skummende har spredes, bruge en pensel eller klud igen til at skrubbe løsningen ind i tæppet. Gentag som nødvendigt for at fjerne enhver resterende pletten og derefter tørres af med en fugtig klud.

Hvid eddike

Destilleret hvid eddike fjerner forskellige pletter, herunder fedtpletter på hvidt tæppe. Når en plet opstår, og ingen af de tidligere nævnte løsninger arbejde, mætte området med destilleret hvid eddike (fås i ethvert supermarked). Brug ikke apple cider eddike, da det består anderledes end hvid eddike, og den brune tone kunne potentielt pletten hvidt tæppe. Lad den eddike sidde et par minutter, derefter krat plet med en klud eller børste, arbejder hårdt i pletten. Gentag denne proces som nødvendigt, indtil pletten er fjernet. Hvid eddike fungerer som et desinfektionsmiddel og en deodorizer, at fjerne eventuelle bakterier eller lugt tilknyttet pletten.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com