Beetle problemer i en Ponderosa Pine

July 25

Beetle problemer i en Ponderosa Pine

Ponderosa pine (Pinus ponderosa), hjemmehørende i skovene i vestlige Nordamerika, lider stor skade fra vestlige pine beetle (Dendroctonus brevicomis) og mountain pine beetle (Dendrotonus ponderosae). Vestlige pine beetle lever næsten udelukkende af ponderosa pine; mountain pine beetle inficerer andre træer.

Vestlige Pine Beetle

Vestlige pine biller er cylindrisk form, mørk brun og 1/10 til 1/5 tommer lang. Deres larver, ofte findes på ydersiden af barken, er hvid med en gul-brun hoved og ligner riskorn.Vestlige pine biller foretrækker træer mindst 10 inches lang. Hunner bore gennem bark og udsender feromoner, som tiltrækker kvinder i en masse angreb, at overvælde træer, der sive pitch for at fordrive angriberne. Biller efterlade små gule rør af banen hvor de kommer ind; rød kedeligt støv samler på barken og i bunden af træet.

Hvis træet ikke er under vand stress det kan være i stand til at kæmpe off biller. Hvis ikke, biller mate under barken, og hunnerne bore snoede, S-formede æg gallerier. Som de kede, forlader hunnerne nicher for de larver, der klækker i syv til 10 dage og begynder gravende ind i barken for deres puppe stadie. Larverne modne i den ydre bark og fremstå som voksne til at forny cyklussen.

Administration af vestlige Pine Beetle

Tynde bevoksninger af ponderosa pine at opretholde sunde træer bedre stand til at modstå angreb. Fjern beskadiget og syge træer. Der er ingen pesticider, der er effektive til at dræbe vestlige pine biller, når de har angrebet et træ. Spray yngre træer med en forebyggende anvendelse af et pesticid, der indeholder den aktive ingrediens carbaryl.

Mountain Pine Beetle

Stout, sort, rund Bjergfyr biller er ca 1/5 tommer lange og normalt angribe fyrretræer mere end 80 år gammel. De foretrækker træer svækket af rod sygdom. Voksne biller dukke op i de tørre måneder af juli og August. Hunner finde et nyt træ og bore i barken hvor de udsender feromoner tiltrække andre biller. Ankommende hanner og hunner overvælde kollektivt en træets forsvar, forlader brune, hvide eller gule rør af banen, hvor de indtaster bark; rød kedeligt støv samler på barken og i bunden af træet.

Biller mate under barken, og hunnerne bar lige æg gallerier med en bøje i bunden og 1 til 2 tommer lange grene til larver. Larverne omkring ¼ tommer lange og ligner korn af ris, klækkes i syv til 10 dage og begynder kedelig en fodring tunnel.

Administration af Mountain Pine Beetle

Tynde står til at eliminere modne træer, mountain pine biller foretrækker og kontrollere træer for rod sygdom. Når udbrud begynder, tynd bevoksning af træer foran infektionen. Dehydrere og sulte larverne ved at skrælle væk bark. Brænde eller svide logs. Bruge afspejlet solvarme at hæve temperaturen under bark til 110 grader F eller mere; Kontakt din lokale skovfoged eller landbrugs udvidelse service for at lære mere om solar behandling for mountain pine biller.

Det amerikanske landbrugsministerium har ingen pesticider, mærket for at dræbe mountain pine biller, når de har inficeret et træ. USDA registrerer forebyggende pesticider, der indeholder aktive ingredienser carbaryl, permethrin og bifenthrin. Anvende disse pesticider på grønne træer i begyndelsen af sommeren; de er effektivt i et år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com