Drain renere farer

July 26

Drain renere farer

Afløbsrens er blandt de farligste af husholdningskemikalier. Disse kemikalier er ikke kun farlige på deres egen, men kan også reagere med en række andre produkter. For at sikre sikkerheden, butik dem ordentligt, mærke dem tydeligt og holde dem ud af utilgængeligt for børn og kæledyr.

Synke

Synke drain renere behøver ikke at involvere drikker fra flasken, men det kan være så simpelt som at børste dine læber med en hånd, der har været sprøjtede af renere. Drain cleaner kan være dødelig, hvis de sluges, afhængig af den mængde indtaget og alder og størrelsen af enkelt. Selv en lille mængde af kemikaliet vil forårsage hævelse af halsen, opkastning, et pludseligt fald i blodtrykket og svær ætsninger i det bløde væv i munden, hals og mave. De samme karakteristika, der giver mulighed for den kemiske at rense hård træsko betyder, at kemiske vil frakke foring af mave-tarmkanalen og fortsætter med at brænde for dage bagefter.

Forbrændinger

Afløbsrens kan skade huden på ydersiden af kroppen og væv på indersiden. Disse ætsende rengøringsmidler kan nemt brænde de tynde områder af huden, såsom øjenlåg, og andre områder af ansigtet. Hvis afløbsrens får direkte ind i øjnene, kan det gøre permanent skade så alvorligt som blindhed. Slimhinder som næse og mund er særligt modtagelige, men afløbsrens kan forårsage forbrændinger på nogen del af huden. Selv de mindste mængder af drain cleaner kan forårsage allergiske reaktioner, udslæt og irritation.

Blanding kemikalier

Nogle af farerne af drain renere resultatet fra når kemikaliet er blandet med andre stoffer, hvoraf nogle er almindeligt forekommende rundt i huset. Chlor og ammoniak, der kan hver forårsage åndedrætsbesvær og betændelse på deres egen, vil frigive en skadelige gas når den kombineres med drain renere. Ammoniak er indeholdt i produkter som vaske-og rengøringsmidler og sæber, så hælde drain renere ned en vask, foret med vaskemiddel rester kan resultere i dannelsen af damp. Vaskemidler og blegemidler kan også reagere med drain renere. Mange af de gasser, der dannes ved reaktionen mellem drain renere og andre kemikalier kan forårsage forgiftning.

Sikker håndtering

Hvis drain renere skal anvendes, tages forholdsregler for at forhindre ulykker sker. Holde rengøringsassistenter lagret korrekt og tydeligt mærket og en beliggenhed der er utilgængeligt for børn og kæledyr. Før du anvender drain renere, åbne vinduer for at forhindre røggasser i at bygge op i rummet og i huset.

En række andre afløb-clearing produkter er mindre skadelige end dræn rengøringsmidler. Brug en stemplet til at løsne træsko eller ikke-giftig væske som kogende vand og bagepulver kan arbejde på samme måde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com