Hvad skal jeg bruge til linje mit kabinet hylder?

July 26

Hvad skal jeg bruge til linje mit kabinet hylder?

Hylde liners holde dine køkkenskabe ren samtidig sikre at dine retter og andre indholdet blive sat. Du kan bruge nye vinyl klæbende bakkes hylde papir, eller du kan genbruge andre rene materialer til linje dine hylder. Dobbeltsidet klistret tape kan hjælpe med at holde disse liner materialer på plads på hylderne. Hylde liners kan også holde din fryser indholdet fra lugte som ny lak eller maling samtidig beskytte finish på hylderne.

Vinyl papir

Vinyl papir med en selvklæbende bagside giver dig en vandtæt overflade som briller og retter. Limen er udsat af bøjning tilbage et hjørne af papiret og trække off papir opbakning. Vinyl papir kommer i praktisk ruller, som du kan skære passer til længden af dine hylder. Nogle vinyl papirer har endda en lineal trykt på selvklæbende papir opbakning til at måle lettere.

Cork

Kork ark hylde liners beskytter dine hylder og dens indhold, giver et absorberende foring, som puder knuses indholdet. Du kan finde kork plader med og uden en selvklæbende bagside. Craft kniv kan score proppen, således at du kan bøje og bryde ark til at passe dit skab hylde. Kork plader med selvklæbende bagside er mindre tilbøjelige til at smuldre. Sørg for at alle retter, du placerer på hylden er tørre, som kork kan absorbere vand og danne mug.

Væg papir

Nogle væg papirer kommer med en selvklæbende bagside, også med en trykt lineal til nem måling. Væg aviser der er vinyl baseret eller hvis overflader er forseglet med en tynd film af plast kan gøre meget holdbare hylde liners. Du kan linje hylden med et mønster af væg papir, mens du bruger en kontrasterende baggrund mønster for hver hylde kant. Bruge en tapet med selvklæbende bagside, som tapet lim er rodet og kan vanskeliggøre liner fjernelse.

Rillet silikone

Silikone hylde ribbede liners også kommer i foropmålt ruller. Den klæbrige smidighed af silikone betyder, at du ikke behøver en selvklæbende bagside eller dobbeltsidet klistret tape fordi vægten af hylde holder lineren på plads. Bare fjerne indholdet af hylderne når det er nødvendigt, trække op lineren og ryste det ud. Du kan endda nedsænkes disse hylde liners i vand til at vaske af sticky messer som honning eller marmelade.

Olie klud

Gamle duge er ofte lavet af olie klud, fordi det er vandafvisende, slidstærk og let at rengøre. Læg din hylde på olie klud og spore omkring det med en blyant. Når du har skåret ud af liner, vend det således at opbakning er ansigt op på en flad overflade. Anvende dobbelt-sidet klistret tape hver to inches. Afhente lineren og tryk på opbakning på plads på hylden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com