Hvordan man laver Pole Swag kapper

July 26

Hvordan man laver Pole Swag kapper

En swag valance, også kaldet "tørklæde valance," er en måde at dekorere et vindue og tilføje et strejf af farve til et værelse. Det kan hænge alene eller fremhæve gardiner. En swag valance kan blive en dekorativ touch til casual blinds eller nuancer. Du kan købe en swag omhæng til enhver butik, der sælger vindue behandlinger, eller du kan lave en selv. For at gøre en swag valance, skal du en gardinstang og et langt stykke stof.

Instruktioner

•Measure vinduet til at beregne hvor meget stof du skal bruge. Måle bredden og siderne. Længden af haler på hver side vil afhænge af hvor langt ned du vil have dem til at hænge. Tilføje bredde måling og to side-målinger. Dette vil være længden af stykket stof du skal købe. Bredde af stoffet skal være omkring 54 inches. Hvis du ønsker at gøre en swag, som sløjfer rundt om stangen, dobbelt side måling.

•Jern stoffet. HEM det på alle sider ved at dreje kanten af 1 tomme og derefter af 1 tomme igen. Brug benene til at holde hems. Sy det i hånden eller bruge en symaskine.

•Klap stof frem og tilbage langs dens længde at gøre folder omkring 4 til 6 inches dyb. Jo større folderne er, jo større bliver swag læg. Hvis du ønsker mindre læg, kan du samle stof med dine hænder. Brug rester af stof til at binde flere bands omkring stof til at holde det fra udfoldelse.

•Læg stoffet over gardinstang og guffe sider bag det. Trække i siderne for at justere længden. Fjerne båndene.

•Træk midten af swag ned forsigtigt indtil det når den ønskede bredde. Det vil begynde at udfolde. Justere Læg til din smag. Trække sider til at oprejse swag. Lutter, lys tekstiler drapere godt og kræver ikke meget justering. Du skal muligvis bruge lidt mere tid med tungere stoffer, før swag tager den ønskede form.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com