Hvornår kan jeg søge Bloom Booster til Daylilies?

July 26

Hvornår kan jeg søge Bloom Booster til Daylilies?

Nogle planter er så pålidelige og nemme at dyrke for hjemmet gartner som daylilies (Hemerocallis). Disse langlivede stauder blomstrer i solen eller delvis skygge, og kan tilpasses til mange typer af jordbundsforhold. Det er nemt at befrugte dem korrekt.

Forståelse gødning numre

Kommercielle gødning har tre numre på etiketten, der repræsenterer procentdelen af kvælstof (N), fosfor (P) og kalium (K) i blandingen. Kvælstof tilskynder blad vækst, fosfor (også kaldet fosfat) er nødvendige for produktionen af frugt og blomst og kalium holder stærkt rodsystem. Sunde planter har brug for alle tre elementer.

Bloom Booster fakta

Miracle-Gro Bloom Booster er en vandopløselig gødning specifikt formuleret til blomstrende planter, så på 15-30-15, det har en højere procentdel af fosfor end nitrogen eller kalium. Denne højere indhold af fosfor tilskynder plante at gøre masser af blomsterknopper. Da Bloom Booster stadig indeholder andre elementer kræves af anlægget, er der ingen grund til at bruge enhver anden gødning.

Hvornår skal foder

I modsætning til tørre, langsom frigivelse gødning som foder anlægget til måneder, Bloom Booster, ligesom andre flydende gødning, bør der anvendes hver uge eller to i løbet af den blomstrende sæson. Pakke retninger anbefaler at starte din fodring programmet en uge eller to før knopper form på anlægget med fortsatte fodring i hele perioden bloom.

Andre overvejelser

Hvis din Daglilje er en reblooming type, vil deadheading forkorte perioden mellem bloom cyklusser. Også, når anvendelsen af enhver form for gødning, sørge for jorden omkring dit anlæg er fugtig. Anvende gødning til tørre rødder kan skade dem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com