Pæretræer med gule blade

July 26

Bladene af en sund pæretræ i vækstsæsonen er blank og mørkegrøn. Gule blade på et pæretræ indikere typisk, enten vinter og træet er ved at forberede til koldt vejr, eller træet har nogle lidelse, der påvirker blade farve. Disse lidelser kan omfatte sygdomme eller lave næringsstof niveauer, der forårsager klorose, en gulfarvning af bladene. For disse lidelser, kan omhyggelig behandling hjælpe til at returnere blade til en sund grøn tilstand.

Vinter

Pærer er løvfældende, mister deres blade som en forsvarsmekanisme at overleve koldt vinter. Når temperaturen falder under et vist niveau, hæmmer pæretræ strømmen af næringsstoffer og vand ind i bladene. Da bladene begynder at dø, bryder klorofyl i dem ned, afslørende baggrundsfarven af bladet, som er gul for pærer. Til sidst vil bladene blive brune og falde.

Sygdom

Visse sygdomme kan også resultere i pear tree blade vender gul. Ifølge University of California Statewide integreret skadedyrsbekæmpelse Management programmet er et eksempel på en sygdom, der producerer gule blade pære skurv. Med denne sygdom, bladene udvikle brune pletter, så slå gul, eller chloritic. I stærkt angrebne planter, kan alle bladene bliver gule og til sidst falde. Apple rust er en anden sygdom, der kan forårsage bladet gulning i svære tilfælde.

Ernæringsmæssige mangler

Klorose kan også opstå, når træerne ikke modtager tilstrækkelige næringsstoffer fra jorden. For pærer er jern klorose et særligt problem. I mange basisk jord er jern ikke tilgængelig for planten. Chelateret jern føjet til jorden kan medvirke til at reducere klorose forårsaget af jernmangel. Utilstrækkelige niveauer af andre mineraler som zink, svovl, magnesium, kobber og mangan kan også forårsage pear tree blade til bliver gule. Ordentlig jord test og kosttilskud med de relevante næringsstoffer kan hjælpe træet genvinde sit helbred og genoprette grønne blade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com