Værktøjer til fjernelse af Cement

July 27

Værktøjer til fjernelse af Cement

Bruge de rigtige værktøjer til at fjerne cement til at opnå professionelle resultater, arbejde hurtigt og sikkert og spare penge. Hver type af cement fjernelse opgave, fra rengøring cement pletter på murværk for at fjerne store plader af cement, kræver et andet værktøj. Bruger den forkerte størrelse eller type værktøj kan skade det udstyr og de omgivende overflader, fører til kostbare reparationer.

Roterende borehammer

Cement, den "lim" bruges til at binde materialer til byggeriet, ender ofte på uønskede steder, som Murværk. Roterende hamre er medium-størrelse elværktøj med et udvalg af bits, drevet af elektricitet. Inde i værktøjet drev en gear-drevet krank et stempel til at skabe pres, som gentagne gange skubber spids mod den arbejdende overflade. Værktøjet tager 30 sekunder til at bore 4-tommer dybe huller med 3/4-inch diameter i 3000 PSI beton. Disse værktøjer kan ofte lejes og købes fra specialiserede værktøj leverandører. David Crosby af finehomebuilding.com anbefaler en roterende hammer i området 1 - til 1 ¼-tommer for skår fra små mængder af cement fra murværket. Hvis du vil bruge en roterende borehammer til at fjerne små mængder af beton fra murstensvægge, satte først på sikkerhedsbriller til at undgå øjenskader fra flyvende fragmenter og støv. Passe lidt mejsel ind i rutinen, skifte boret til en "hammer" indstilling, tilslutte og tænde når sikkert afstivet i din arbejdsstilling.

Nål pistol

En nål pistol, også kendt som en nål scaler, er en lille, støjende, én-hånds trykluft værktøj bruges til at fjerne uønskede materialer fra metal overflader (f.eks. skibets skrog). Det er effektivt til brug i hjemmet at fjerne beton fra elementer som metal inventar, som polakkerne for børns gynger og grill stativer eller roterende tørresnoren indehavere, indlejret i beton plader. Fordele ved en nål pistol omfatter evnen til at arbejde i trange, fordi det er meget mindre end de fleste el-værktøj. Nål kanoner er drevet af trykluft, som drev enkelte nåle op og ned mod den arbejdende overflade, løs cement. Altid operere en kanyle pistol ved hjælp af både øret og øjet beskyttelse; hård, Vibrationsdæmpende handsker beskytter operatørens hænder fra nedskæringer af flyvende chips og træthed.

Jack Hammer

Et stik hammer er en stor værktøj, også kendt som en percussive boremaskine, drevet af gas og bruges til hurtigt bryde op cement fliser til fjernelse. Jack hamre bruger trykluft til at drive et stempel mod en stor borehoved, som graver nemt i cement. Vælg den størrelse og vægt af et stik hammer baseret på dybde af enhver cement, du arbejder på; plader er et par inches eller flere fødder i dybden. Jack hamre kan lejes af dagen eller timen. Kontroller altid, at de ledsagende borehoveder er skarpe, og anmode om mindst én ekstra bit når leje værktøjet. Sikkerhedsudstyr, som briller, handsker, støvler og hård beklædning, er afgørende, når de opererer et stik hammer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com