Petroleum varme indstillinger

July 27

Petroleum varme indstillinger

Petroleum er en almindelig type af fuelolie, der er renset fra fossile brændstoffer og sælges som en fyringsolie. Brændstof er blevet brugt i mere end et århundrede, men dens moderne anvendelse er generelt begrænset til bærbare hjem varmeapparater bruges til at opvarme en bestemt værelse eller rum. Petroleum er en pålidelig og omkostningseffektiv form for varme, så længe du bruger ordentlig ventilation og holde alle materialer en passende afstand fra ovnen. Der er flere petroleum varmeren muligheder på markedet.

Størrelser

Alle Petroleum hidsig variere afhængigt af størrelse. Dette betyder ikke, den faktiske størrelse af varmeapparater varierer, men snarere størrelsen af det rum, de er designet til at opvarme. Britisk termisk enheder eller BTUs, der bruges til at måle hvor meget varme Petroleum enhed kan producere, og i forlængelse heraf, hvad slags hjem det er designet til at opvarme. En 10.000-BTU enhed, for eksempel, kan med held varme en 1.000-kvadrat-foot plads i de fleste klimaer. Hvis din klima er specielt koldt, kan du et varmeapparat, der producerer mere varme.

Strålende

En strålende petroleum varmeren bruger en katalysator med en cylinder brænder, der absorberer varmen fra til Petroleum og udstråler direkte som infrarøde bølger, hjulpet af en reflekterende metal skål, der sigter mod varmen frem. Cylinderen er lavet af enten glas eller metal, og mens det kan blive meget varm, det frembyder de samme brandfare som andre typer af Petroleum ovne, så du kan placere det op mod en væg. Disse ovne bliver varme op de objekter, som de står over for.

Konvektion

Konvektion Petroleum ovne er omni-directional - med andre ord, de producerer varme i alle retninger. Opvarmningsanlægget sig selv er en stor cylinder med en beskyttende stål bur. Dette bur hjælper med at beskytte varmelegeme fra brændbare objekter i nærheden, da enheden skal holdes væk fra alle andre materialer i hver retning. Det varmer luften med Petroleum brændstof, så blæser eller cirkulerer denne luft ud i rummet.

Omni-directional strålende

Omni-directional varmeovne bruger det samme system som regelmæssige varmeovne, men i stedet for reflekterende varme i kun én retning, de sprede varmen i hver retning. Disse ovne er ideel til områder inde i huset, hvor der er behov for en stor mængde af varme i flere retninger. Ligesom konvektion enheder, kan ikke du placere disse varmelegemer i nærheden af en mur.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com