Hvad er forskellen mellem overflade desinfektionsmiddel & Neutral desinfektionsmiddel?

July 28

Du kan bruge desinfektionsmidler til at dræbe bakterier og virus bakterier i dit hjem og til at holde din familie sikker fra sygdom eller forurening. Der er mange forskellige slags desinfektionsmidler, som du kan bruge til mange forskellige formål. Forstå forskellen mellem desinfektionsmidler--som overflade og neutral desinfektionsmidler--kan hjælpe dig med at beslutte hvilken en der passer til din husholdning.

Desinfektionsmiddel

Ifølge Betco Corporation dokument "Hyppigt stillede spørgsmål desinfektionsmidler" er et desinfektionsmiddel materiale beregnet til at dræbe alle bakterier i det miljø, som er anvendt. Desinfektionsmidler er derfor skelnes fra sanitizers, som ikke må dræbe alle bakterier men reducere bakteriel befolkninger at sikre niveauer og omfattende, som ikke kun dræbe alle bakterier, men også styre sporer.

Overflade desinfektionsmiddel

En overflade desinfektionsmiddel er designet til at dræbe alle bakterier på en miljømæssig overflade. Du bruger typisk en overflade desinfektionsmiddel på overflader såsom bordplader, badeværelse sæder, gulve og vægge. En overflade desinfektionsmiddel kan imidlertid ikke være sikker til brug på nogle overflader samt på mad, i vand, på menneskers hud eller andre applikationer, ikke-overflade.

Neutral desinfektionsmiddel

En neutral desinfektionsmiddel er et desinfektionsmiddel med en neutral pH-niveau. PH er et mål for surhedsgraden af en stof; materialer med pH oplæsninger af 0 til 7 betragtes Sure, mens dem med pH oplæsninger af 7 til 14 anses alkalisk. Teknisk, 7.0 er den eneste pH læsning, der er rent neutralt, selvom et desinfektionsmiddel, der kan have en pH læsning mellem 6 og 8.5 og stadig betragtes som neutrale.

Sammenligning

Valg af desinfektionsmiddel afhænger af hvad du desinfektion. Du bør aldrig bruge en overflade desinfektionsmiddel på materiale, at etiketten ikke siger er sikker i brug, så tjek etiketten grundigt. Neutral desinfektionsmidler er ideel til brug på overflader hvor surhedsgraden i ikke-neutrale desinfektionsmidler kan være problematisk, såsom på højglans gulv finish, som kunne være sløvet af meget surt desinfektionsmidler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com