De blomster, der er ikke-giftige for kæledyr

August 31

De blomster, der er ikke-giftige for kæledyr

Mange pets nyde boltre i gården og haven på nice dage i løbet af foråret, sommeren og falde. En sikkerhedsforanstaltning at overveje plantning af blomster, som er pet-kammeratlig. Det betyder blomster eller blade af en plante er ikke-giftige/ikke-giftige for kæledyr hvis indtages eller børstet mod.

Beliggenhed

Beliggenhed i gården vil afgøre, hvilken blomst købe efter hvor meget sol det modtager. Et solrigt sted er en, der modtager fire eller flere timer i direkte sol. En delvis solrigt sted er en, der modtager to til fire timer af direkte sollys. Et skyggefuldt sted er en hvor det direkte sollys findes ikke eller er meget sparsomme. Hver blomst vil have en betegnelse på emballagen, beholderen eller spil i puljen at angive den korrekte placering for plantning.

Staude

En flerårig blomst vokser årligt når det er blevet plantet. Rodsystemet overlever vinteren og et nyt anlæg vises i foråret. Ikke-giftige eller ikke-giftige flerårige blomster til kæledyr er tilgængelige i solrig, delvis sol eller skyggefulde sorter. Pet-safe stauder omfatter blomster som Bee Balm, Phlox, Catmint, Katteurt, Astilbe, roser og dronning af engen.

Etårige planter

Etårige planter er blomster, der vokser i en sæson. De er enten plantet fra frø eller købes i containere fra gartnerier eller havecentre. Fylde steder mellem flerårige blomster med etårige planter til at skabe en afart i farve og tekstur. Pet kammeratlig enårige omfatter sådanne blomster som Impatiens, violer, Coleus, Zinnias, Snapdragons, begonier, kosmos, Petunia og morgenfrue.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com