Hvad husholdnings-produkter kan bruges til ren sterlingsølv?

July 29

Hvad husholdnings-produkter kan bruges til ren sterlingsølv?

Børstet eller skinnende, sterling sølv har en glans og skønhed, som har været eftertragtet i århundreder. Sterling sølv er underlagt anløbning, men når svovl i luften reagerer med metal. Venstre ubehandlet, plette vises som en gul, brun eller sort støbt på overfladen af metallet. Vintage og dyre varer bør rengøres med kommercielle sølv polsk og gemt med anti-plette strimler eller klude, men hverdagsting kan gendannes til deres tidligere glans med en af et par elementer findes i de fleste husholdninger.

Vand og sæbe

Hvis sterling sølv har sløvet men er ikke stærkt plettet, kan den rengøres med sæbe og vand. Bland varmt vand og milde fosfatfri vaskemiddel eller opvaskemiddel. Placere den sølv smykker i opløsningen og slyng det rundt. Brug en blød tandbørste til let krat på intrikat detaljerede mønstre. Dyp sæbevand sølv i klart vand til skyl og tør grundigt med en blød klud.

Bagepulver

Let anløbne genstande, lav en pasta af bagepulver blandes med lidt vand. Spred det på sølv med en svamp og arbejde det ind i alle sprækker. Lad det sidde et par minutter og skyl med rent vand og tør med en blød klud. For tungere plette, hæld 2 tbsp. bagepulver i en gryde fuld af vand, foret med aluminiumsfolie. Hvis de sølv stykker er store, fylde en større gryde med vand og tilsæt ca 1 kop bagepulver. Bring vandet i kog, tag det fra varmen og sætte din sterling sølv i puljen. Inden for et par minutter, bør du se plette overførsel fra sølv til aluminiumsfolie.

Tandpasta

En lille dab af tandpasta på fingeren er alt hvad du skal bruge til at lysne op din sølv. Sørg for at bruge ikke-tandblegning pasta, ikke gel. Tandpasta er slibende, så du ikke skal bruge meget til at få arbejdet gjort, og det bør kun anvendes på billig sterling sølv elementer. Smøre lidt rundt på sølv, at komme ind i alle sprækker. Skyl godt med klart vand og tør efter med en blød klud.

Windex

Hvis du er presset for tid og ønsker at give en yndlings stykke af sterling sølv en hurtig skinne, nå for nogle Windex multi overflade renere. Spray en lille Windex på en blød klud eller et stykke vat og forsigtigt gnide plette ud af din sølv. Samfund af amerikanske Sølvsmede anbefaler specielt dette produkt ved navn.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com