Gulvbehandling & rengøring

July 30

Gulvbehandling & rengøring

Et nyt gulv, kan uanset om det er løvtræ, keramiske eller sten, koste tusindvis af dollars, så holder det ser som ny er meget vigtigt. Specifikke rengøring instruktioner vil variere vildt mellem gulvtyper, som visse rengøring produkter og metoder kan ødelægge visse gulvtyper, men de generelle rengøring processer er de samme.

Forebyggelse

Forebyggelse kan være det vigtigste skridt i at holde gulve rene og intakt, da det er lettere at forhindre snavs og skade end det er at rydde op. Holde Dørmåtter både inden for og uden for alle døre, og husk at rense disse ofte. Område tæpper bør placeres i stærkt trafikerede områder, ligesom en forstuen eller en familie værelse, som disse tæpper vil absorbere størstedelen af slid og ælde, der ellers ville skade på gulvet. Sollys kan gøre farven på gulvet fade over tid, så rotere område tæpper fra tid til anden over områder af gulvet, der modtager direkte sollys.

Lys rengøring

Hyppige lette rengøring at sikre, at små gulvet problemer ikke bliver til store. Feje gulve efter behov ved hjælp af en soft-strittede kost eller støv pad. Støvsuger gulvene mindst en gang om ugen, og aldrig bruge et vakuum med en tæppebanker bar på hårde gulve, da dette vil beskadige gulvet. Rydde op alle udslip øjeblikkeligt og grundigt vil forhindre dem fra at blive pletter. Næsten alle typer af gulve, undtagen tæppe, kan være fugtigt mopped, men sørg for at tørre gulvet med en klud efter opsamlingsoverførsel det.

Heavy rengøring

Den tunge rengøring procedure, gjort når snavs, pletter eller snavs fortsætter efter at have prøvet den normale rengøring procedure, er mest afhængig af typen af gulvbelægning. Damprensning er et effektivt valg for tæpper, men det kan skade hårdttræ eller laminatgulv, som bør aldrig være våde. Nogle af etagerne, som keramiske fliser, kan håndtere en almindelig husstand renere, mens andre, som hårdttræ, bedst rengøres kun med et produkt designet til at overflade. Aldrig bruge slibende rengøringsmidler på gulve, der har en urethan topcoat, ligesom laminat eller hårdttræ, da slibemidler vil rive toplak og afsløre områder af ubeskyttede gulv.

Forsegling og lakering

Enhver gulv, eller områder af et gulv, som er porøse skal forsegles for at undgå farvning og skader. Porøse gulv materialer omfatter marmor, skifer og fuger mellem de fleste fliser. Bare Påfør sealer jævnt og derefter lade det sive ind i stenen, og derefter genanvende det en gang om året. Trægulv har også en lignende beskyttende lag, kaldet en topcoat. Når toplak begynder at bære væk, er det på tide at fratage det med kemikalier og genanvende det.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com