Sådan bestand en grundlæggende køkken

August 31

Sådan bestand en grundlæggende køkken

Hvis du har lige flyttet ind i din første lejlighed eller hjemme, vil du at lagerføre dit køkken med begge køkkenredskaber, madlavning instrumenter og nogle basale fødevarer. Selv de mest grundlæggende køkken kræver at man har et par væsentlige punkter for tilberedning af mad. Når fyldt med grundlæggende, vil din køkken være klar til brug.

Instruktioner

Forpakket nogle køkkengrej. Kig rundt for salg, når du kan. Dine gryder bør omfatte en lille stegepande 6-tommer og en større 8-tommer eller 10-tommer stegepande. Også godt at have er 1-quart og 4-quart sauce pander med låg.

•Purchase små elektriske apparater herunder en brødrister, kedel og måske en kaffemaskine. Andre mulige elektriske elementer ville omfatte en dåseåbner, lille mikrobølgeovn, el-mixer og blender.

Forpakket et sæt bestik, knive, gafler og skeer. Du vil også brug for et sæt af retter, glas og krus. Når du køber disse Sørg for at afhente en Opvaskestativ til tørring af retter. Glem ikke at købe karklude, håndklæder til tørring og de nødvendige rengøring produkter som opvaskesæbe, skrubbe puder og svampe.

•Pick op til ekstra redskaber såsom et Rivejern, et sæt af blande skåle, et skærebræt eller to, proptrækker og bottle opener, tænger, spatel, slev, piskeris og sæt knive.

•Pick op grundlæggende for dit køleskab og pantry. Start med krydderier, blomst, majsstivelse, sukker, kaffe og te.

•Pick varer du ville holde i køleskabet som ketchup, sennep, syltetøj, oliven og pickles. Du bør også hente raps og olivenolie for de ulige fødevarer kan du steger. Eddike og salatdressinger vil afrunde din grundlæggende fødevarebehov.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com