Hvordan at få pletter af en mikrobølgeovn konvektionsovn

July 30

Hvordan at få pletter af en mikrobølgeovn konvektionsovn

Mikrobølgeovn er lavet af ikke-porøse overflader, men selv disse overflader kan få kage på snavs og mindre pletter. Når du har udslip i din mikrobølgeovn, rense dem så snart som muligt for at forhindre rod i tørring. Ren din mikroovn regelmæssigt for at holde det fra at blive alt for beskidt. Dette gøres nemt ved hjælp af naturlige, husholdningsbrug rengøringsmidler i mindre end en halv time. Når du er færdig vil du har en mikroovn, der ser ud og lugter fersk.

Instruktioner

•Chop op en citron og sætte det i en 4-kop mikrobølgeovn safe skål. Tilføje 3 tbsp. eddike og 1 kop vand. Sæt skålen i mikroovn.

•Indstil mikrobølgeovn på high for 5 minutter. Blandingen vil koge og du vil se damp inde. Det er okay Hvis blandingen koger over. Forlade døren lukket for 15 minutter efter mikrobølgeovnen er stoppet for at tillade damp til at trænge ind på alle de tørrede snavs og pletter.

•Åbn døren og udslette mikroovn med en blanding af lige dele hvid eddike og vand. Tør på indersiden af døren og gummi sæler. Denne løsning vil fjerne alle snavset og pletter det meste af tiden.

•Dampen en klud med vand og dyppe den i nogle bagepulver. Gnid enhver resterende pletter med bagepulver og skyl.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com