Storage-løsninger til den Under området badeværelse kabinet

September 1

Det er slags ironisk, at hvad normalt viser sig for at være den mindste værelse i huset (badeværelse) er også et af de mest meget anvendt, stærkt trafikerede områder. Opbevaring er yderst vigtige i ethvert hjem, men opbevaring i badeværelset er meget vigtigt, fordi der er ting familier skal bruge i badeværelset, men også ting, der skal være gemt ude af syne fra velmenende besøgende. Et badeværelse i et hjem er begge et meget privat og meget offentlig sted, så det kan være vanskeligt, når det kommer til udsmykning.

Organisering og at slippe af med ubrugte varer

Før tilføje ekstra lagerplads eller bruge flere penge på badeværelse opbevaring, bør husejere overveje at slippe af sjældent brugte varer. Tag et kig på badeværelse indretning og afgøre, om det er forældet eller familien er træt af den. Når alt er blevet organiseret og alle, der er tilbage er de oftest anvendte varer, der hører hjemme i et badeværelse, det er tid til at gøre noget ved opbevaring spørgsmål i badeværelset.

Det næste skridt er at beslutte, hvilke elementer kan være i almindelig visning for besøgende og hvad emner skal være gemt ude af syne. For eksempel, kvinder har tendens til at have varer bestemt til deres behov, såsom hygiejnebind og tamponer, at de skal have adgang til, men ville foretrække at besøgende til badeværelset eller endog andre familiemedlemmer ikke se sidde ude. Disse elementer kan være gemt nedenunder badeværelse kabinet.

Føje lagringsplads til andre dele af badeværelset

En over toilet opbevaringsskab kan tilføjes. Disse er normalt tilgængelige i to typer: den type, der skal være skruet eller fastgjort til væggen og hænger frit og den type, der står direkte på gulvet og forlænger reoler over toilettet.

Under badeværelse kabinet

Toiletpapir indehavere normalt passer nemt ud på toilettet og kan købes i discountbutikker eller på et lokalt håndværk butik.

Lille opbevaringsbeholdere kan være meget praktisk for sortering gennem små emner og holde alt det nødvendige. Den lokale dollar butik har som regel lille lagerbeholdere med eller uden låg. Skillevægge og små opbevaringsbeholdere, der stak let er et godt valg og er relativt billig, når de købes på dollar butikker. Plast opbevaringsbeholdere, der har slide-out skuffer er fantastisk til at organisere hårbørster, makeup og toiletartikler.

Opbevaringsbeholdere fundet i køkkenet center normalt stak godt og er billig. Shoppere kan finde en tre - eller seks - Emballere af Gladware for blot et par dollars. De stak godt og kan også bruges til at holde små vaskeklude og håndklæder. Badehåndklæder kan blive pænt stablet nedenunder tælleren. Kurve kan bruges til at gemme ekstra flasker shampoo og hårspray. Brug etiketter til at blive mere organiseret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com