Kan egern spiser afskallede majs?

July 30

Der er mere end 365 arter af egern. Den mindste egern spænder fra en simpel 1 til 2 pounds og foranstaltning 14 til 21 inches lang; den største vokse op til 3 pounds og foranstaltningen så vidt 29 inches lang. Mange sorter værdsætter afskallede korn.

Egern spiser

De fleste egern er vegetarer, så deres føde består hovedsageligt af udendørs planter og elementer, herunder nødder, frugter, kviste, kogler, svampe, blade og kviste. De nyder også en række forskellige frugter, herunder appelsiner, abrikoser og æbler.

Afskallede korn

Tørrede majs er en livret af egern. Afskallede korn, som er tørret majs kerner uden cob eller avner, er en populær egern fødevarer, der sælges som bulkvarer af pund, skæppe eller ton.

Dispensering afskallede majs

Feed butikker og havecentre tilbud afskallede majs og udendørs foderautomater til egern og andre dyr.

Levetid

Generelt, egern lever op til 10 år. Grå egernet har dog en lidt kortere levetid. De vigtigste dødsårsager omfatter rovdyr og motorkøretøjer.

Fun Fact

Et egern bruger halen til at opretholde balance og undgå at falde når manøvrere hurtigt. Egern også bruge deres haler som en faldskærm, hvis de falder og som et tæppe, der giver varme.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com