Hække & planter til Pools

September 2

Hække & planter til Pools

En pool behagelig attributter og æstetik er styrket af en attraktiv ramme af planter og hække. Palmer, banan træer og buske, hibiscus er slående, populære muligheder, der kan forvandle et swimmingpool-område til en virtuel tropisk tilflugtssted mens syrener, enebær træer og klippede hække gøre en afslappende middelhavsoase ud af enhver baghave.

Evergreen vs løvfældende planter

Den første overvejelse om beplantninger er at beslutte, om at vælge stedsegrønne eller løvfældende arter. Der er ingen fast regel, der siger du skal bruge udelukkende ene eller det andet omkring din pool, men overveje udløbere af hvert valg før de beslutter, hvilken type sted nær det. Stedsegrønne planter har gavn af at bo grønne hele året rundt og gør ikke drop blade, som hjælper med at reducere vedligeholdelse i dit umiddelbare poolområde. Løvfældende planter, på den anden side give mere årstidens interesse men droppe deres blade og blomstrer hvert år. Disse vil ofte ender blæser ind i puljen, hvilket gør det mere arbejde at holde ren. Overveje om du stadig vil være brug af swimmingpoolen i efterårsmånederne, hvilket betyder, at du skal øse forlader dagligt, eller om du vil have det dækket. Hvis du planlægger at bruge din pool hele året, er stedsegrønne planter en nem mulighed.

Blomstrende buske

Oleander er en dejlig stedsegrøn busk, der producerer rigelige mængder af blomster hvert år. Det kommer i sorter, hvis blomstrer spænder fra lys pink til hvid. Det er et populært valg for plantning nær pools på grund af sin frodige, næsten tropiske udseende. Dens blade og blomster, dog er giftig så det ikke kan være et klogt valg for husstande med børn eller kæledyr. Andre blomstrende buske almindeligt anvendt til pool landskabspleje omfatter syrener, viburnums og hibiscus planter. Syrener er især populær på grund af deres blooms' beroligende aroma.

Hække

Hvis du ønsker en mere formel, elegant look til din pool, plante hegn omkring sin omkreds til at skabe en slags naturlige hegn svarende til beskyttelse af personlige oplysninger-skærme eller liguster hække ofte plantet langs ejendom linjer. Hække kan være modelleret i mange former til at tilføje visuelle interesse for din poolområde, og har den ekstra fordel af at forhindre nysgerrige forbipasserende fra peering i. Hække almindeligt anvendt til at hegnet i swimmingpools omfatter hinoki cypress, Buksbom, pacific blue enebær, globosa nana, blå stjerne enebær og Taks.

Træer

Træer er en vital del af en pool landskab, fordi de giver skygge for svømmere; denne samme nuance som en bonus, også hjælper med at forhindre algeforekomster fra formning i vandet. Det oplagte valg for pool træer er enhver række palm fordi de vækker tropiske områder. Hvis du stadig vil have en tropisk udseende men er interesseret i flere unikke eller uventede beplantninger, overveje banan træer. De vokser forholdsvis høje, ligesom palms, og producerer bred baldakiner brede blade for maksimal skygge. For at fremkalde en Middelhavet tema, plante enebær træer omkring puljens perimeter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com