Hvordan man laver Roman stof Blinds

July 31

Hvordan man laver Roman stof Blinds

Foldegardiner er en simpel form for vindue behandling, der passer inde i vindueskarmen. Der er en ledning til den ene side af den blinde, der bruges til at justere blind i vinduet. Dette vindue behandling tendens til at have en skræddersyet udseende og fungerer godt sammen med andre typer af gardiner. Enhver type, farve og mønster stof kan bruges til at lave en romersk blind, og det er en god måde at bringe en accent farve ind i stuen.

Instruktioner

At gøre en romersk skygge

•Measure på indersiden af din vinduesramme med et målebånd. Skær et stykke af 1 x 1 tommer træ lægte til længde. Mount batten på undersiden af vinduesrammen ved at skrue gennem træ lægte til undersiden af den træ ramme ved hjælp af en magt skruetrækker og 2-tommer skruer.

•Klippe et stykke af krog og løkke tape samme længde som træ lægte. Tryk på den klistrede krog side af båndet til forsiden af træ lægte. Sætte fuzzy stof loop siden af båndet væk til senere brug.

•Measure af vinduets bredde og tilføje 2 inches for sømme. Måle længden af vinduet fra den øverste kant af træ lægte til vindueskarmen og tilføje 6 inches. Skåret dit stof og liner til disse målinger ved hjælp af saks.

•Sæt dit vindue stof opad på dit arbejdsoverflade. Placer din liner ansigt ned på dit stof. PIN stofferne sammen langs siderne og bunden, og sy en 1-tommer søm på begge sider og bunden af blinde. Sy en anden søm langs den nederste kant af den blinde 1/4 tommer fra kanten.

•Klippe off den nederste stof hjørner med en 45-graders vinkel 1/4 tommer indefra søm hjørne. Skære et træ dyvel 1 1/4 tomme mindre end bredden af vinduet, og skub dyvel inde ene afskårne hjørne ende i bunden af blinde og inde i 3/4-inch hul du har lavet mellem sømmene. Vende den blinde højre side ud, og stryge din flade sømme.

•Sæt blinde nedad. Glat stofferne sammen, således at sømmene Juster og der er ingen folder. PIN stoffet at holde det på plads. Foranstaltning 3 inches ned fra den øverste kant af blinde i to steder. Placer en lige kant (ligesom en værftet stick) mellem dine mærker og tegne en vandret streg i blyant fra den ene side af blinde til den anden.

•Measure 4 inches op fra den nederste kant af blinde i to steder og tegne en vandret linje, der forbinder dine mærker. Måle mellem dine linier og dividere med et heltal mellem 2 og 6. (Du leder efter en større end 6 inches og mindre end 8 inches læg.) Eksempel: Hvis din måling var 27 tommer, kan du opdele 27 af 4 for at oprette en læg, der er 6 og 3/4-inches. (Dette er mere end 6 og mindre end 8 inches---perfekt!) Dette vil give dig 4 selv læg. Mark og tegne en vandret linje for hver af dine læg.

•Klippe romerske skygge rør tape bredde af blinde. Justere din første snit stykke over rør tape, så slots Juster med rør tape til at oprette et andet stykke. Du ønsker at sikre din slots på alle stykker rør tape justeres præcis. Dette betyder, at du vil sandsynligvis nødt til at trimme en lille mængde samt gøre din længde, skåret, så rørene er identiske. Skære et rør til hver horisontal linje på dit liner stof.

•Anbring et romersk skygge rør langs den nederste linje på skyggen. Toppen af røret har et søm og derefter rækken af jævnt fordelt slots. Sy tube til blind langs toppen af røret mellem sømmen og slots. Starte og afslutte din søm 1/2 tommer fra enden af røret. Dette er så du kan slå enden af røret under og hånd sy det lukkede senere. Sy alle dine rør på din blinde på samme måde.

•Klippe en dowel for hver tube. Din dyvler bør være 1 1/4 tomme kortere end bredden af blinde. Indsæt en dowel inde hver tube. Drej enderne af hver tube under og sy enderne lukkes med en nål og tråd.

Hængende en romersk skygge

•Klap 1 tomme af den øverste kant af blind tilbage (liner side), og pin fuzzy krog og løkke båndet til stoffet. Sy bånd til stoffet ved hjælp af to sømme for styrke. Skær fire længder af nylonsnor, dobbelt højden af vinduet plus bredden af vinduet. Placer blind stof med forsiden nedad på dit arbejdsoverflade.

•Tie slutningen af én og samme ledning gennem slots i bunden romerske skygge tape og 2 inches fra siden. Hvis din trække ledningen vil hænge på højre side af vinduet, derefter med dit stof nu vendt, starte på den nederste højre side. Knude snor i bunden slots. Find de identiske slots i den næste rør over bunden (2 inches fra siden), og tråd gennem fra bunden til toppen. Flytte op til den næste rør og tråd gennem, hele vejen til toppen.

•Knot din anden ledning i den nederste rør slot 2 inches fra anden siden. Flytte på samme måde, threading ledningen gennem de identiske slots på hvert niveau, indtil du når toppen. Måle mellem dine ledninger og dividere med 3; Brug dette nummer til at finde intervallet for to flere rækker af ledninger. Knude hver række på de nederste rør slot, og tråd op gennem de identiske slots i hver tube over bunden. Du skal ende op med fire jævnt fordelt lodret snor rækker alle startende fra den nederste rør.

•Drej din blind rundt og presse hook og loop af stof og træ batten sammen. Løfte kanten af blinde og markerer bunden af lægte præcis hvor hver ledning kommer ud af dens øverste rille. Skrue sløjfe formet skrue øjne ind i bunden af træ lægte på hver af disse mærker. Skrue en ekstra skrue øje 1 tommer fra slutningen af lægte på den side, hvor ledninger vil trække.

•Thread ledningen længst fra pull gennem øjet loop over det og hvert øje loop til side mod træk. Tråd det gennem den ekstra sløjfe sidst. Tråd ledningen andet længst gennem sit eget øje loop og derefter gennem sløjfer mod pull plus gennem ekstra øje loop. Fortsætte indtil alle ledninger er gennem sløjfer og ekstra øje loop. Indsamle snore med en ledning reduktionsgear 6 til 8 inches nedenfor den ekstra sløjfe. Afslutningsvis glidende et agern over ledningen ende og binde en knude. (Et agern er en lille plastic kop, der dækker ledning knuden).

Tips & advarsler

  • Ledningen reduktionsgear er små plastik enheder, der tillader dig at din trække ledninger samle på den ene side, mens en enkelt ledning kommer ud på anden siden. Disse er stor for børns sikkerhed. Klamper er små to-sidet kroge at montere til pull side af romerske skygge omkring 2/3 måde ned højden af vinduet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com