Ideer til en forhøjet Flower Bed Design

July 31

Forhøjede blomsterbede vise dine blomster, hjælpe dig med at overvinde udfordringerne i ujævnt terræn, og gøre pasning af dine blomster lettere. Med forhøjede senge, kan du kontrollere typen af jord og det nøjagtige beløb af dine planter får vand. Du kan endda sætte en seng på hjul så du kan følge solen. Placering din seng, Vælg et sted, der er let tilgængelige, og hvis sengen ikke er bevægelige, modtager seks til otte timer af sollys om dagen.

Mursten eller sten

Bruge blokke af sten eller mursten til at bygge en forhøjet seng af næsten enhver højde. Svare til sten eller mursten til dit hjem. En seng som denne modstår rot og varer i årevis. Brug morter for at holde stenene sammen, og forstærkende barer at holde siderne af sengen fra bøjer med vægten af jord og vand.

Tier

Differentieret gardens er en god måde at vise en række planter, eller til at give nem adgang til planter som bær. I stedet for rækker af lavtvoksende enårige såsom zinnias, når bagerste række eller blomster ikke er så synlige, tiers tillade alle blomster til at modtage lige fakturering. En tier på enten side af en indkørsel indgang eller indbygget i en skrå græsplæne gør en prangende præsentation. Konstruere niveauer af mursten, hældes beton, plastic eller selv korte stykker af landskab tømmer.

Træ

Samle træ plantageejere fra dimensionelle tømmer du købe fra lokale hjem levering butik. Simpel fyr vil gøre, selvom redwood vil modstå rot bedre. Det er okay at bruge behandlet tømmer til ben og støtter, der ikke kommer i kontakt med jorden, men undgå det for kroppen af plantageejer, da kemikalier, der anvendes i behandling af tømmer kunne sive ned i jorden--- og ind i dine grøntsager. Opbygge en trækasse størrelse du skal bruge til din seng og montere den på vers at ophøje det til den ønskede højde. En række af disse planters fordelte kørestol bredde fra hinanden kan give mulighed for en handicappet person at have igen.

Køretøj

I 2009 filmskabere Ian Cheney og Curt Ellis gået sammen om at plante en rigtig lastbil gård---i sengen af en 1986 Dodge Ram pickup. De foret sengen, fyldt med jord og plantes grøntsager, så turnerede rundt til skoler, virksomheder og tv-stationer til tout bæredygtigt landbrug. Du kan bygge en seng som deres, hvis du har en gammel pickup truck sidder omkring. Eller bygge en bærbar haven på en mindre skala, i en gammel trillebør eller vogn. Roll haven ind i den bedste sollys, eller over til vandhanen for en drink eller til tilbage verandaen når det er tid til at høste dine blomster, krydderurter eller grøntsager.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com