Plantning grøntsager do 's & Don'ts

August 1

Plantning grøntsager do 's & Don'ts

Det bedste råd til at starte en ny køkkenhave er at have en plan og starte små. Forstå Ejendommeligheder af din jord, at få ukrudt og skadedyr under kontrol i en lille have, så du kan udvide over tid.

Holde ukrudt i skak

I en kamp for næringsstoffer og fugt vinde ukrudt over vegetabilske planter hver gang. Ukrudt havnen også skadedyr og sygdomme. Lugning tager mere af en gartner tid end nogen anden havearbejde aktivitet, men det er nødvendigt at producere en god afgrøde. Hånd trækker, dyrke og bruge barkflis er de tre bedste måder at reducere ukrudt.

Brug ikke insekticider ukritisk

Identificere skadedyr og målrette din kontrolforanstaltninger til skadedyrsbekæmpelse. Vilkårlige brug af insekticider ødelægger den naturlige balance i haven og dræber gavnlige insekter samt skadedyr.

Får en jord Test

En jord test vil fortælle dig, hvad din jord skal vokse en sund køkkenhave. Den betænkning, der kommer med en jord test viser din jord mangler og hvordan at rette dem, herunder beløb og typer af gødning og bruge og hvordan du anvender dem. Det forklarer også hvordan at justere pH-værdien, hvis det er nødvendigt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com