Hvordan at slippe af hvid Film i en opvaskemaskine

August 1

Opvaskemaskiner er brugt dagligt at bekvemt rense retter, gryder og pander. Den konstante udsættelse for vaskemiddel ville føre dig til at tænke opvaskemaskinen, sig ville forblive ren. Men opvaskemaskine vaskemiddel, kombineret med mineralforekomster fra hårdt vand, kan efterlade en hvid film på indersiden af opvaskemaskinen. En beskidt opvaskemaskine er mindre effektiv end en, der fungerer til fulde kapacitet. Regelmæssig rengøring holder din opvaskemaskine ren, film gratis, og i den bedste betingelse.

Instruktioner

•Sprinkle bagepulver på en fugtig klud. Krat på indersiden af opvaskemaskine til fjern sæbe afskum, snavs og mineral aflejringer. Bagepulver er mildt slibende men vil ikke ridse indvendige af din opvaskemaskine.

•Applicer bagepulver til en gammel tandbørste til at skrubbe små rum og omkring kanterne af opvaskemaskinen.

•Dampen en ren klud med vand og tørre ned på indersiden af opvaskemaskinen til at fjerne bagepulver.

•Pour 2 kopper hvid eddike i bunden af din opvaskemaskine. Tænd opvaskemaskinen og køre det på en fuld cyklus. Stop opvaskemaskine halvvejs gennem vask og tillade eddike og damp til at arbejde på de resterende mineralforekomster for 20 minutter før du genoptager cyklussen.

•Åbn opvaskemaskinen og tør interiør med rene, tørre klude. Holde døren holdt åben for 20 til 30 minutter at tillade opvaskemaskine tørre fuldstændigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com